Thunder Power

Αναμένεται σε έκδοση παραγωγής το 2017

  • -
  • -

Μπορεί να σου θυμίζουν τις «ηρωικές γάτες» των παιδικών σου χρόνων, αλλά η ονομασία του παραπέμπει στην… ηλεκτρική ισχύ που προσφέρει το ιδιαίτερο πρωτότυπο αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο concept έχει σκοπό να περάσει και στην παραγωγή το 2017, ενώ τα εύσημα στη σχεδίαση παίρνει ο οίκος Zagato. Το Thunder Power έχει αρκετές στρογγυλεμένες επιφάνειες και φέρει φώτα LED, μία οβάλ εμπρός γρίλια και ξεχωριστούς προφυλακτήρες.

Το εσωτερικό του συνδυάζει δέρμα, ξύλο και μεταλλικές λεπτομέρειες και το ταμπλό του αποτελείται από μία μεγάλη οθόνη.

Το entry-level μοντέλο εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 312 ίππων και 320 Nm ροπής και σημειώνει το 0-100 km/h σε λιγότερο από 6 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι 210 km/h. Αν θελήσει κάποιος κάτι παραπάνω από ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, τότε μπορεί να επιλέξει κανείς τον υψηλών επιδόσεων ηλεκτροκινητήρα των 435 ίππων και 560 Nm ροπής. Τα 100 km/h έρχονται από στάση σε λιγότερο από 5 sec και η τελική ταχύτητα είναι 250 km/h.

Οι δύο εκδόσεις εξοπλίζονται με μπαταρία λιθίου-ιόντων 125 kWh, οι οποίες προσφέρουν αυτονομία έως και 650 km. Όταν η μπαταρία εξαντληθεί, η πλήρης φόρτιση διαρκεί λιγότερο από 6 ώρες. Στην επιλογή της γρήγορης φόρτισης, η μπαταρία φορτίζει για 30 λεπτά και καλύπτει αυτονομία έως και 300 km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...