Αμερικάνικο hypercar με 1.700 ίππους

Η Lyons Motor Car θα κατασκευάσει το LM2 Streamliner των 1.700 ίππων, το οποίο υπόσχεται 0-100 km/h σε 2,2 sec

  • -
  • -

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα είναι αρχικά σχέδια, μιας και η εταιρεία ανέφερε ότι η επίσημη αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Η Lyons Motor Car είναι μία αμερικάνικη εταιρεία, η οποία έχει στα σκαριά το υπεραυτοκίνητο των 1.700 ίππων με την ονομασία LM2 Streamliner. To hypercar υπόσχεται 0-100 km/h σε μόλις 2,2 sec και η τελική του ταχύτητα στα 467 km/h.

Η ισχύς προέρχεται από έναν twin-turbo V8 κινητήρα με δύο intercoolers, ο οποίος συνδυάζεται με το σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων και ένα ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης. Περισσότερα για το μηχανολογικό σύνολο δεν έχει αποκαλυφθεί, παρά μόνο ότι η τελική του απόδοση φτάνει τα 1.700 PS.

Το LM2 Streamliner σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με εκτενή χρήση ανθρακονήματος και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα θα μπορεί κανείς να τα ελέγχει από το… smartphone του.

Η εταιρεία Lyons Motor Car ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί την πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που εδρεύει στη Νέα Υόρκη τα τελευταία 70 χρόνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...