SEAT: Μειωμένες τιμές και νέες προσφορές

Μαζί με καινούργιες πλουσιότερες εκδόσεις

  • -
  • -

Τη νέα της τιμολογιακή πολιτική για το ξεκίνημα του 2015 ανακοίνωσε η SEAT Τεχνοκάρ. Ο τιμοκατάλογος, εκτός από το καινούργιο Leon X-Perience, περιλαμβάνει προσφορές για όλα τα μοντέλα της μάρκας, καθώς και την έναρξη διάθεσης για την Ελλάδα νέων εκδόσεων στο Mii. Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές ανά μοντέλο έχουν ως εξής:

  • MiiΌλες οι εκδόσειςπροσφέρονται με όφελος 500 €, με την αρχική έκδοση του μοντέλου να ξεκινάει πλέον από €7.821, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους προσφοράς και απόσυρσης.
  • IbizaΟι τιμές βελτιώνονται περαιτέρω, με το όφελος προσφοράς να κυμαίνεται από 700 έως 2.440 €. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει η έκδοση 1.6 ΤDI 90hpStyle η τιμή της οποίας διαμορφώνεται στα 13.156 € (SC) με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.
  • LeonΌλες οι εκδόσεις του προσφέρονται πλέον με έκπτωση 900 €, ενώ οι εκδόσεις Elegance βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους με το πακέτο Elegance που περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16”, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης και χειριστήρια στο τιμόνι και χρεώνεται μόνο 300 € επιπλέον.
  • ToledoΟι τιμές με προσφορά βελτιώνονται περαιτέρω με την προσφερόμενη έκπτωση να ξεκινά από 1.290 € και φτάνει έως και 1.890 €. Οι τιμές ξεκινούν πλέον από 12.740 € με όφελος προσφοράς και απόσυρσης.
  • Altea και Altea XLΗ προσφορά είναι 700 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις.

 
ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ SEAT ΜΕ ΤΙΜΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Παράλληλα στο νέο τιμοκατάλογο περιέχονται και οι παρακάτω νέες εκδόσεις στο Mii:

Mii I-TECH

Νέα ειδική έκδοση βασισμένη στις εκδόσεις Style, με επιπλέον  μοναδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό που περιλαμβάνει SEAT Portable System με navigation, Bluetooth και trip computer, ζάντες αλουμινίου 14’’ σε χρώμα τιτανίου, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων καθώς και αναβαθμισμένο εσωτερικό με πολλές στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κόστος του επιπρόσθετου πακέτου για τον πελάτη είναι 670 € προσφέροντας όφελος μεγαλύτερο του 30%.

Mii Auto Start/Stop

Όλες οι αυτόματες εκδόσεις διατίθενται πλέον και με σύστημα Start/Stop με τις εκπομπές CO2 να διαμορώνονται κάτω από 100gr/km και να μην επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...