Νέο Ford S-MAX 2014

Το 7-θέσιο πολυμορφικό με νέα εμφάνιση, υψηλή τεχνολογία και κινητήρες βενζίνης 1.5 και diesel 2.0

  • -
  • -

Η σπορ σχεδίαση παραμένει το κύριο γνώρισμα του S-MAX και στη νέα γενιά που κάνει ντεμπούτο στο Σαλόνι Παρισιού 2014. Το επταθέσιο πολυμορφικό υπόσχεται βελτιωμένη πρακτικότητα, υπερσύγχρονη τεχνολογία, οικονομία στα καύσιμα και κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά. Αισθητικά, ενσωματώνει τη γνώριμη πλέον τραπεζοειδή μάσκα της Ford και τα στενόμακρα φώτα εμπρός και πίσω διατηρώντας τη χαμηλή γραμμή οροφής και τους μυώδεις θόλους τροχών που το κάνουν να δείχνει φαρδύτερο και δυναμικότερο. Ιδιαίτερης αναφοράς αξίζουν τα φώτα LED με σύστημα Glare-Free Highbeam στη μεγάλη σκάλα που συνδυάζει μέγιστη απόδοση χωρίς να τυφλώνονται οι οδηγοί των αντίθετα διερχόμενων οχημάτων.

Στο εσωτερικό εντύπωση κάνουν τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα καθίσματα (Easy-Fold) τόσο στη μεσαία όσο και στην 3η σειρά, οι 32 διαφορετικοί συνδυασμοί που μπορούν να έχουν τα καθίσματα και ο χώρος αποσκευών, η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη κολόνα του τιμονιού, το ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού πίσω, οι νέοι πλευρικοί αερόσακοι για τους επιβάτες της 2ης σειράς και τα συστήματα SYNC2 με φωνητική λειτουργία και MyKey. Άλλα στοιχεία υποβοήθησης του οδηγού είναι τα Perpendicular Parking, Cross Traffic Alert, Blind Spot Information System, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Alert και Driver Alert. Το πορτμπαγκάζ που ανοίγει μόνο του μόλις περάσεις το πόδι σου κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα είναι ένα ακόμη στοιχείο που αναβαθμίζει την πρακτικότητα.

Βασισμένο στην πλατφόρμα του νέου Mondeo, το S-MAX 2ης γενιάς έχει τα προσόντα για να διατηρήσει τον σπορτίφ οδηγικό χαρακτήρα. Σε αυτό αναμένεται να συμβάλουν και οι δυνατοί κινητήρες. Η γκάμα περιλαμβάνει τον 2λιτρο diesel TDCi σε εκδόσεις των 120, 150 και 180 ίππων, καθώς και τον καινούργιο 1.5 EcoBoost βενζίνης με απόδοση 160 ίππους. Στην κορυφή βρίσκεται ο 2λιτρος EcoBoost με ισχύ 240 ίππων, ενώ για πρώτη φορά το S-MAX θα είναι διαθέσιμο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...