GOCAR Magazine: Στην κορυφή του Newsstand

Με ήδη περισσότερα από 9.300 downloads, το δεύτερο τεύχος βρίσκεται στην 1η θέση του Newsstand στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας

  • -
  • -

Το GOCAR Magazine αυξάνει συνεχώς τη δυναμική του. Με τους συνδρομητές της εφαρμογής να είναι πλέον πάνω από 12.000, το δεύτερο τεύχος το έχουν ήδη "κατεβάσει" περισσότεροι από 9.300 αναγνώστες, στο πρώτο μόλις δεκαήμερο κυκλοφορίας του (στοιχεία μέχρι 2 Ιουλίου 2013). Μια πορεία που το έχει ανεβάσει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα στην κορυφή του Newsstand στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Αυτό φυσικά σημαίνει πως το GOCAR Magazine είναι μπροστά από κάθε άλλο περιοδικό, ελληνικό ή ξένο, διατηρώντας την 1η θέση τόσο ανάμεσα στα περιοδικά Automotive όσο και στα Lifestyle!

Το GOCAR magazine είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό αυτοκινήτου για το iPad. Πλήρως διαδραστικό, υιοθετεί όλες τις σύγχρονες μορφές ανάγνωσης ενός ψηφιακού περιοδικού, μετατρέποντας το “ξεφύλισμα” σε ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης του αναγνώστη με την ταμπλέτα του. Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo δεύτερο τεύχος του GOCAR magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο ΑppStore.

Δες περισσότερα για το GOCAR magazine εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...