F1: Σενάριο Hamilton και Ferrari;

  • -
  • -

Χαμένοι στην … μετάφραση πολλοί έμπλεξαν τα λεγόμενα του Hamilton με άνοιγμα της πόρτας προς την Ferrari. Ο Βρετανός οδηγός είπε την Κυριακή το απόγευμα στην πίστα του Silverstone.

 

«Σε ότι αφορά το συμβόλαιο, δεν μπορώ να πω τι θα γίνει σε 6 μήνες από τώρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι μου αρέσει να αγωνίζομαι και ειλικρινά πιστεύω ότι οδηγώ καλύτερα από ποτέ. Νομίζω ότι το έχω πει και στο παρελθόν, ίσως με λιγότερη πειθώ, αλλά μέσα μου νιώθω ότι είμαι στα καλύτερά μου. Θέλω να μείνω εκεί και να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και μόνο εγώ ξέρω πως πρέπει να προετοιμάζομαι», είπε.

 

Ερωτηθείς για να διευκρινίσει το σχόλιο για τους 6 μήνες είπε : «Αυτό που λεω είναι ότι στην ζωή δεν ξέρεις τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή μου αρέσει να τρέχω. Αυτό που μπορείς να πεις είναι ότι τώρα είναι αρκετά απίθανο, γιατί μου αρέσει να οδηγώ και να κάνω τρέλες, απλώς λεω ότι δεν ξέρω σε τι πλαίσιο θα είμαι εκεί γύρω από τα Χριστούγεννα. Ελπίζω να είναι καλα με ένα τέταρτο τίτλο. Ακόμα και εάν πάρω ακόμα ένα πρωτάθλημα, δεν θα είναι ποτέ η περίπτωση ‘τώρα ήρθε η ώρα να κρεμάσω τα γάντια’. Πάντα θέλω να κερδίζω ακόμα και όταν σταματήσω. Η προσοχή μου έχει εστιαστεί στο να πάρω το 4ο», είπε.

 

Κάποιοι βασίστηκαν σε αυτό αλλά και σε δημοσίευμα της Daily Mail που έγραφε ότι ο Hamilton έχει εκφράσει την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ferrari και ξεκίνησαν τις φήμες.

 

«Δεν ξέρω ποιος μίλησε για Ferrari και τον Lewis, αλλά δεν είναι κανένας από την ομάδα και δεν είναι ο ίδιος. Αυτό που είπε είναι ότι είναι φαν της Ferrari, όπως όλοι μας, και είναι μια ομάδα για την οποία όλοι θα ήθελαν να τρέξουν. Τέλος. Είναι σε ένα πολύ καλό μέρος, οδηγεί το γρηγορότερο μονοθέσιο αυτή τη στιγμή και είναι μια Mercedes», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes, Toto Wolff.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...