F1: Θα το παλέψει ο Hamilton

Παρόλο που η τύχη του δεν είναι στα χέρια του

  • -
  • -

Στην τελική φάση μπαίνει το πρωτάθλημα του 2016 και ο Lewis Hamilton δεν κρατάει την τύχη του στα χέρια του. Ακόμα και εάν κερδίσει τους 3 εναπομείναντες αγώνες ο Rosberg αρκείται σε δεύτερες θέσεις για να πάρει τον φετινό  τίτλο. Πώς θα προσεγγίσει τους αγώνες ο Hamilton;

 

«Θα προσεγγίσω το Μεξικό όπως προσεγγίζω κάθε αγώνα. Ίσως πιο χαλαρά από άλλους ίσως, μάλλον επειδή έχω αποδεχθεί ότι τα πράγματα είναι πέρα από τις δυνάμεις μου, πέρα από τον έλεγχό μου. Αυτό που μπορώ να ελέγξω είναι τι μπορεί να βγάλει το μονοθέσιο και τι μπορώ να κάνω εγώ. Από την στιγμή που εστιάσω και δώσω όλη μου την ενέργεια σε αυτό, ελπίζω να φέρω το αποτέλεσμα που είχα φέρει και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εάν δεν τα καταφέρω τότε θα συνεχίσω μπροστά. Δεν πιστεύω ότι θα πάρω παραπάνω ρίσκα από αυτά που παίρνω συνήθως. Πιστεύω ότι είμαι ένας οδηγός που παίρνει σχετικά ρίσκα, αλλά δεν πιστεύω ότι παίρνω παραπάνω από άλλους. Θα είμαι σίγουρα πιο προσεκτικός με τους γύρω μου, όπως πάντα», είπε ο Hamilton.

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν το παρατάει «Όσο η καρδιά μου χτυπάει, έχω την δυνατότητα να κερδίσω, και υπάρχει η ευκαιρία, ακόμα και εάν είναι 1 τοις εκατό, θα το παλέψω. Προφανώς και πρέπει να κερδίσω όλους τους αγώνες, αλλά το ξέρω από τον τελευταίο αγώνα. Ο κόσμος μπορεί να το μεταφράσει όπως θέλει, αλλά ξέρω ότι πρέπει να κερδίσω. Θα το προσπαθήσω και να κάνω την καλύτερη δουλειά σε ότι αφορά το μονοθέσιο, τα προκριματικά, τον αγώνα, τους χρόνους στην πίστα και να εφαρμόσω ότι έχω μάθει όλα τα χρόνια», είπε.

 

Τέλος συμπλήρωσε ότι έχει άγχος για τον κινητήρα, καθώς άκουσε κάτι περίεργο στον τελευταίο αγώνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...