VW T1 Camper Van by Lego

Το Van των hippies και σε παιχνίδι!

  • -
  • -

Δύσκολα θα διαβάζεις αυτές τις λέξεις και δεν θα έχεις μπει κάποια στιγμή στη ζωή σου στο «τρυπάκι» μιας κατασκευής Lego.

Με αφορμή το φανατικό κοινό του VW T1 Camper η δανέζικη εταιρεία δημιούργησε σαν κατασκευή Lego, το συμπαθές μοντέλο του 1962. Από μακριά η μινιατούρα του T1 μοιάζει μια στρογγυλεμένη μικρογραφία του πραγματικού μοντέλου, πλησιάζοντας όμως πιο κοντά ανακαλύπτει κανείς την κλασσική συνταγή των κατασκυεών Lego. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση του T1, οι άνθρωποι της Lego αναπαριστούν πιστά και το εσωτερικό του δημοφιλούς μοντέλου και τον κινητήρα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη ευχαρίστηση για τους fan των παιχνιδιών τους.

Άλλο ένα ενδιαφέρον Lego project με τετράτροχο περιεχόμενο στηρίζεται στη συνεργασία της Ford με την Legoland της Florida. Στο δεύτερο video μπορείτε να δείτε τη  δημιουργία ενός Ford Explorer κανονικού μεγέθους εξολοκλήρου από τουβλάκια Lego. Συνολικά 22 σχεδιαστές έμπλεξαν το ταλέντο τους με 380.000 τουβλάκια Lego. Εξαιρετικό ενδιαφέρον στοιχείο του project είναι ότι παρά την πλαστική φύση της κατασκευής, το βάρος της φτάνει τα 1204 kg.  Νούμερο αρκετά μεγάλο για να παίξεις μάλλον με το αλά Lego Explorer!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...