Land Rover: Ετοιμάζει νέο Defender

Πρεμιέρα το 2015

  • -
  • -

Τo project του νέου Defender έχει ξεκινήσει να επεξεργάζεται πλέον η Land Rover. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της, το πρόγραμμα αντικατάστασης του θρυλικού μοντέλου, έχει ξεκινήσει, με την παρουσίαση του νέου Defender να τοποθετείται σε ένα χρονικό ορίζοντα 3 ετών.

Οι άνθρωποι της Land Rover υπολογίζουν σημαντική οικονομική επένδυση της ινδικής TATA, της εταιρείας που κατέχει πλέον την ιδιοκτησία της εταιρείας. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί σε διάφορες παραλλαγές αμαξωμάτων (Wagon, pick-up κτλ.), όπως και το τωρινό.

Η Land Rover θέλει να συσπειρώσει όλα τα τμήματα της, σχεδίασης, μηχανικούς και μάρκετινγκ, ώστε το project του νέου Defender να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία. Την περασμένη χρονιά πουλήθηκαν συνολικά 18.000 Defender, οπότε, όπως είναι αναμενόμενο, η επένδυση της ινδικής TATA, θα αποσκοπεί σε ένα ακόμη μεγαλύτερο ετήσιο αριθμό πωλήσεων, του νέου μοντέλου.

Παράλληλα η Land Rover, με το νέο Defender αναζητά να αποκαταστήσει την χαμένη της φήμη, σε σημαντικές αγορές των καθαρόαιμων 4x4, όπως η Αφρική και η Αυστραλία, όπου το Land Cruiser της Toyota κυριαρχεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...