Η VW παρουσιάζει την R GmbH στη Γενεύη

Ο sport κλάδος της VW

  • -
  • -

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Volkswagen θα λανσάρει το Golf R αλλά παράλληλα θα παρουσιάσει τη νέα της εταιρεία η οποία θα ασχολείται με τις sport εκδόσεις υψηλών επιδόσεων. Στα πρότυπα της BMW Μ, της AMG από τη Mercedes, η Volkswagen θα αποκτήσει το δικό της παράρτημα που θα φέρει το γράμμα R. Εντός ομίλου λοιπόν θα υπάρχει η Quattro για την Audi και η R για τη VW.

Η R GmbH θα στεγάζεται εντός των εγκαταστάσεων στο Wolfsburg και υπό την ευθύνη της θα γίνεται η εξέλιξη των sport μοντέλων για όλη τη γκάμα των αυτοκινήτων VW. Το Golf R και το Scirocco R με τους 266 ίππους θα είναι τα δύο πρώτα δείγματα της R και μελλοντικά η θυγατρική θα εξελιχθεί σε εταιρεία που θα σχεδιάζει αξεσουάρ και βελτιωτικές προτάσεις αισθητικής αναβάθμισης που θα υπάγονται στην στυλιστική γραμμή R.

Μερικά από τα προϊόντα της R ήδη πωλούνται στα καταστήματα της VW GearStore στη βόρεια Αμερική, ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν ο πλήρης κατάλογος των αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμος σε όλες τις χώρες παγκοσμίως.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...