5 ξεχωριστά δώρα για τους μπαμπάδες

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή 18 Ιουνίου, προτείνουμε πέντε δώρα που θα τον κάνουν ευτυχισμένο

  • -
  • -

Είτε θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας είτε η σύζυγος και τα παιδιά ψάχνουν να σας κάνουν μία έκπληξη για τη Γιορτή του Πατέρα, το GOCAR αναζήτησε και βρήκε πέντε δώρα που θα λατρέψετε. Δώρα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το αυτοκίνητο, το... αγαπημένο θέμα συζήτησης κάθε άντρα.

Παπούτσια Aston Martin – 375 ευρώ


Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την εταιρεία Hogan, λανσάροντας μία νέα σειρά sneakers. Τα παπούτσια περιπάτου με προέλευση της Ιταλία είναι κατασκευασμένα από δέρμα και ύφασμα, φέρουν το σήμα της Aston Martin στη «γλώσσα» και το μονόγραμα «Η» της Hogan από σουέντ στο πλάι.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

Γυαλιά ηλίου BMW Motorsport – 120 ευρώ



Το αγωνιστικό τμήμα της BMW λανσάρει μία σειρά προϊόντων και αξεσουάρ που αποτίει φόρο τιμής στην παράδοση δεκαετιών που έχει η γερμανική μάρκα μέσα στις πίστες. Από τη σειρά Heritage Collection μας κέντρισαν το ενδιαφέρον τα γυαλιά ηλίου με ρετρό σχεδίαση και γαλάζιους φακούς.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ

 

Γραβάτα Maserari – 80 ευρώ


Το Maserati Store προτείνει μία σειρά από αντρικά αξεσουάρ, επίσημα ή casual. Ξεχωρίσαμε την εικονιζόμενη μπλε γραβάτα, ιταλικής προέλευσης και 100% μεταξωτή. Με αφορμή μάλιστα τη Γιορτή του Πατέρα, για παραγγελίες μέχρι τις 22 Ιουνίου η Maserati δε χρεώνει έξοδα αποστολής.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

 

Εισιτήριο για το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood – 77 ευρώ


Αποτελεί ένα «must see» γεγονός για κάθε φίλο του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το κτήμα Goodwood, νότια του Λονδίνου, φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι το πιο γρήγορο φεστιβάλ. Τα τελευταία supercars, ιστορικά αυτοκίνητα, μονοθέσια Formula 1, αγωνιστικά από κάθε εποχή και κατηγορία, δίνουν το «παρών». Στο τιμόνι τους θρύλοι των αγώνων, από το παρελθόν και το σήμερα.

Φέτος διεξάγεται από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, όμως αν επιλέξετε μία ημέρα, προτιμήστε την τελευταία που γίνονται οι περισσότερες εκδηλώσεις.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

 

Ρολόι Porsche – 449 δολάρια


Αν το πάθος σας είναι να αποκτήσετε μία Porsche, ένα ρολόι με τον αριθμό 911 (το θρυλικό μοντέλο της μάρκας) στο καντράν είναι ό,τι πιο κοντινό. Το Essential είναι κατασκευασμένο από την ελβετική ωρολογοποιία Ronda και φέρει μηχανισμό quartz. Έχει μαύρο λαστιχένιο λουράκι και είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ