Τρία σε ένα: Ρολόι, κινητό, αυτοκίνητο

Η Bentley συνεργάζεται με την Breitling για τη δημιουργία ενός συλλεκτικού χρονογράφου που συνδέεται ιδανικά με το νέο της μοντέλο

  • -
  • -

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της Continental Supersports, της πιο ισχυρής και γρήγορης Bentley παραγωγής, με 710 ίππους και 0-100 σε 3,5 sec, η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό ρολόι χειρός. Ο χρονογράφος Supersports B55 θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 κομμάτια από τη φημισμένη ελβετική ωρολογοποιία Breitling.

Το Breitling for Bentley Supersports B55 φέρει κάσα τιτανίου, ώστε να παραπέμπει στην εξάτμιση της Continental Supersports που είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό. Το ιδιαίτερο είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με την Bentley, προσφέροντας χρονομέτρηση γύρου και ταχύμετρο, αλλά και τρεις επιπλέον λειτουργίες:

- Η Chrono Rally καταγράφει έως 30 «ειδικές διαδρομές», με ημερομηνία και ώρα εκκίνησης, χρόνο διαδρομής και ενδιάμεσους χρόνους.

- Η Chrono Race καταγράφει τους χρόνους στην πίστα (με μέση ωριαία ταχύτητα).

- Η Regularity Rally συγκρίνει το χρόνο-στόχο με τον πραγματικό σε μία ειδική διαδρομή, κάτι που είναι χρήσιμο στα ράλι regularity.

Μία ειδική εφαρμοφή της Breitling επιτρέπει στον κάτοχο του ρολογιού να αποθηκεύει ή να μεταδίδει όλα τα δεδομένα μέσω του smartphone.