Up! και Polo με στόχο το ρεκόρ οικονομίας

Προσπάθεια από την ομάδα του Driving Academy

  • -
  • -

Το πανελλήνιο ρεκόρ κατανάλωσης και οικονομίας θα προσπαθήσει να επιτύχει η ομάδα του Driving Academy οδηγώντας το Volkswagen up! 1.0lt 75ps και το Volkswagen Polo 1.2TSI 105ps. Η Πιστοποίηση του ρεκόρ θα γίνει από  τον Παγκόσμιο  Οργανισμό ECO2DRIVING – FUEL EFFICIENCY WORLD RECORDS (ο οποίος έχει πιστοποιήσει πάνω από 88 παγκόσμια και τοπικά ρεκόρ οικονομίας) μέλη του οποίου θα εποπτεύουν και το όλο εγχείρημα και θα σφραγίσουν τα καπό και τις τάπες του ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων πριν την αναχώρησή τους. Στα πλαίσια αυτά η ομάδα του Driving Academy θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι σε πραγματικές συνθήκες τα αυτοκίνητα της Volkswagen μπορούν με κατάλληλη οδήγηση να καταναλώσουν πολύ μικρή ποσότητα καυσίμου, καλύπτοντας τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση με ένα ρεζερβουάρ.

Τα αυτοκίνητα θα  ξεκινήσουν  τη Δευτέρα 23 Ιουλίου από τα Ιωάννινα, με οδηγούς τους Θ. Παπαπάσχο,  Δ. Χατζητόλιο, Γ. Τσιγκρή και Ν. Παπαπάσχο  και αφού διασχίσουν τη Θεσσαλονίκη (Τρίτη 24/7), την Καβάλα (Τετάρτη 25/7) τη Λάρισα (Πέμπτη26/7) και τη Λαμία (Παρασκευή 27/7) θα τερματίσουν στην Αθήνα το Σάββατο 28 Ιουλίου.

Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να καλύψουν συνολική απόσταση 1.162 χιλιομέτρων καταναλώνοντας μόνο ένα ρεζερβουάρ βενζίνης  που σημαίνει για το up! μέση κατανάλωση 3,01 lt/100 km ή 33,20 km/lt και για το Polo μέση κατανάλωση 3,87lt/100km ή 25,82 km/lt.

Tο gocar.gr είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του εγχειρήματος. Θα είμαστε λοιπόν σε επαφή όλες τις επόμενες ημέρες προκειμένου να σας ενημερώνουμε συνεχώς για την εξέλιξη του εγχειρήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...