Schott Police Jacket

  • -
  • -

Όλα παίζουν τον δικό τους ρόλο, ακόμη και η πιο παραμικρή λεπτομέρεια. Εντάξει, πρώτα από όλα το ύφος, πρέπει να είναι ψαρωτικό, μετά το γυαλί και τέλος το μπουφάν. Αυτός είναι ο εξοπλισμός κάθε αστυνομικού που σέβεται τον εαυτό του στις Η.Π.Α.

Δώστε όμως σημασία στο μπουφάν, δεν μπορεί να είναι το οποιοδήποτε δερμάτινο μπουφάν, πρέπει να είναι το original αστυνομικό μπουφάν, ναι εκείνο το μαύρο με τις πολλές τσέπες που έχουμε δει εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) να φορούν οι… officers όταν με ύφος κατεβαίνουν για να επιτελέσουν το έργο τους, δηλαδή να κόψουν ακόμα μια κλίση.

Είναι φτιαγμένο από μαλακό δέρμα με πολλές τσέπες (για να βάζεις πολλές κλίσεις)  με αδιάβροχη επένδυση στο πάνω μέρος, για τις βροχερές μέρες και επειδή το κρύο είναι παγερό στους αυτοκινητόδρομους έξω από το Σικάγο, υπάρχει και κουκούλα που διπλώνει!

Και μια μικρή λεπτομέρεια, μπορείτε και εσείς να το προμηθευτείτε από την Schott, που κατασκευάζει σχεδόν όλους τους τύπους μπουφάν και εξοπλισμού, των αστυνομικών στις Η.Π.Α.