Leasing αυτοκινήτου σε επαρχιακή πόλη: Ποια εταιρεία το φέρνει στην πόρτα σου;

Όποιος ζητάει αυτοκίνητο με leasing αλλά μένει στην επαρχία, δεν χρειάζεται να ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα για να το παραλάβει. Υπάρχει εταιρεία που του το στέλνει… σπίτι!

  • -
  • -

Πλέον, η χρήση ενός αυτοκινήτου μέσω leasing έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Η μίσθωση διαθέτει μερικά αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα, ενώ οι επαγγελματίες απολαμβάνουν και φορολογικά οφέλη όταν επιλέγουν όχημα leasing, συνεπώς έχουν ένα ακόμη κίνητρο. Τι γίνεται όμως όταν ο ενδιαφερόμενος ζει και εργάζεται στην επαρχία;

Φυσικά, το leasing δεν απευθύνεται μόνο σε… κατοίκους Αθήνας. Τα κέντρα των περισσότερων εταιρειών όμως, βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις, οπότε ο πελάτης ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει εκατοντάδες χιλιόμετρα για να παραλάβει το αυτοκίνητό του. Μια εταιρεία όμως, του το φέρνει στην πόλη του, με δικά της έξοδα!

Leasing αυτοκίνητο στην πόρτα σου!

H FlexCar φημίζεται για την πελατοκεντρική προσέγγιση και προσφέρει πολλά προνόμια σε όσους την επιλέξουν. Μάλιστα, το κέρδος του πελάτη ξεκινάει πριν καλά-καλά αρχίσει η συνεργασία, καθώς αν βρίσκεται στην επαρχία, η FlexCar του παραδίδει το όχημά του στην πόρτα του! Τα κεντρικά της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα, όμως οι κάτοικοι επαρχίας, ακόμη και απομακρυσμένων περιοχών, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν για να το παραλάβουν.

Η FlexCar το στέλνει με δικούς της ανθρώπους και μάλιστα, χωρίς επιπλέον χρέωση. Με δικά της έξοδα! Αυτή είναι μόνο η αρχή της εμπειρίας του πιο ευέλικτου leasing της αγοράς, Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα!

Ζήσε το leasing χωρίς δεσμεύσεις

Η χρήση αυτοκινήτου μέσω leasing έχει πολλά πλεονεκτήματα, ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις, τα συμβόλαια προβλέπουν διάφορους περιορισμούς. Η FlexCar έχει στηρίξει την πολιτική της γύρω από την ευελιξία και την stress-free εμπειρία χρήσης δίχως δεσμεύσεις, συνδυάζοντας τα θετικά του leasing και του rent-a-car. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει ο ίδιος τη διάρκεια του συμβολαίου του, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να κρατήσει το όχημα για 3-4 χρόνια.

Το επιστρέφει όποτε θέλει στην εταιρεία, διακόπτοντας τη συνεργασία του ή αλλάζοντας το αυτοκίνητό του με ένα άλλο, αν για παράδειγμα βγει καινούργιο μοντέλο ή θελήσει ένα μεγαλύτερο, διαφορετικής κατηγορίας κλπ. Ταυτόχρονα, ο πελάτης της FlexCar διατηρεί την επιλογή να εξαγοράσει όποια στιγμή θελήσει το αυτοκίνητο και να γίνει ο ιδιοκτήτης του. Με άλλα λόγια, η FlexCar αφήνει τον πελάτη της… ελεύθερο να δημιουργήσει εκείνος τους όρους του συμβολαίου του, με βάση τι του αρέσει καλύτερα.

Δες εδώ τον στόλο αυτοκινήτων της FlexCar και απόκτησε το δικό σου