Θέλεις να νοικιάσεις αυτοκίνητο για μήνες; Δες τι σε συμφέρει

Όποιος θελήσει να νοικιάσει αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έρθει αντιμέτωπος με πολύ υψηλές τιμές. Όμως, υπάρχει μια πολύ πιο εύκολη και συμφέρουσα λύση!

  • -
  • -

Σήμερα, ο χρόνος παράδοσης των νέων αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλος και μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Αν κάποιος έχει πουλήσει το παλιό και περιμένει το καινούργιο, ή έμεινε ξαφνικά χωρίς αυτοκίνητο λόγω απροόπτου (τρακάρισμα, ζημιά κ.λπ.), είναι λογικό να ψάξει για να νοικιάσει ένα όχημα. Ωστόσο, το χρονικό διάστημα είναι αρκετό και οι τιμές που θα ακούσει πιθανότατα θα τον σοκάρουν, ειδικά αν μεσολαβούν καλοκαιρινοί μήνες, κατά τους οποίους το κόστος ενοικίασης εκτοξεύεται, λόγω τουριστικής περιόδου.

Ωστόσο, υπάρχει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, η οποία δεν είναι άλλη από τη FlexCar! Η πρωτοποριακή εταιρεία ευέλικτου leasing δεν δεσμεύει τον χρήστη του αυτοκινήτου με συγκεκριμένο χρονικό όριο μίσθωσης, και μπορεί να το επιστρέψει όποτε θέλει. Επίσης, δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή προκαταβολής. Οπότε, αν θέλει κάποιος να νοικιάσει ένα όχημα για πολλούς μήνες, η καλύτερη λύση είναι να υπογράψει ένα ανοιχτό συμβόλαιο με τη FlexCar, και όταν δεν θα το χρειάζεται άλλο, απλώς να το γυρίσει πίσω.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στη FlexCar;

Η FlexCar δεν επιβαρύνει τον πελάτη της με καμία επιπλέον χρέωση, πέρα από το ποσό του μηνιαίου μισθώματος. Ο ενδιαφερόμενος θα κληθεί να πληρώσει μόνο το FlexDeposit στην αρχή της συνεργασίας, το οποίο ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα. Σε πελάτες που θα κρατήσουν το αυτοκίνητο πάνω από 36 μήνες, το FlexDeposit επιστρέφεται, ενώ αν κάποιος αποφασίσει να εξαγοράσει το αυτοκίνητο που οδηγεί, το FlexDeposit θα αφαιρεθεί από την τιμή ως έκπτωση.

Σε περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας για λίγους μήνες το συγκεκριμένο ποσό δεν επιστρέφεται, ωστόσο το τελικό κόστος είναι πολύ χαμηλότερο απ' ό,τι σε μια παραδοσιακή ενοικίαση rent-a-car, η οποία γίνεται ασύμφορη σε μακροχρόνιο πλαίσιο. Ειδικά σε συνδυασμό με τις προσφορές της FlexCar για έναν μήνα δωρεάν χρήσης, η «απώλεια» από το FlexDeposit μειώνεται στο μισό.

Στη FlexCar επιστρέφω το αυτοκίνητο όποτε θέλω;

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της FlexCar είναι ότι ο πελάτης μπορεί να κρατήσει το όχημα όσο εκείνος θέλει, αφού το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό leasing που προβλέπεται «πέναλτι» αν ο χρήστης διακόψει το συμβόλαιο νωρίτερα, στη FlexCar δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Η μοναδική υποχρέωση είναι να ενημερωθεί η εταιρεία περίπου 20 ημέρες πριν την επιστροφή. Στη συνέχεια, ο πελάτης γυρίζει το όχημα εκεί που το παρέλαβε και η συνεργασία τελειώνει, χωρίς καμία άλλη επίπτωση.

Δείτε όλα τα αυτοκίνητα της FlexCar και διαλέξτε το ιδανικό για εσάς!