Πώς μισθώνεις αυτοκίνητο απλά και γρήγορα, στη FlexCar

Ξεχάστε την προκαταβολή και τις δεσμεύσεις από το συμβόλαιο. Στη FlexCar η απόκτηση ενός αυτοκινήτου με μίσθωση γίνεται απλά, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

  • -
  • -

Αρκετοί είναι οι οδηγοί που πλέον, προτιμούν τη λύση του leasing ενός αυτοκινήτου από την αγορά και τη συντήρησή του. Η μίσθωση παλαιότερα, ήταν δημοφιλής αποκλειστικά στον εταιρικό κλάδο, σήμερα όμως την προτιμούν ολοένα και περισσότεροι ιδιώτες. Με τη FlexCar η έννοια του leasing πάει ένα βήμα παρακάτω, αφού ξεφεύγει από την αυστηρή λογική της μίσθωσης και προσφέρει στους πελάτες της προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και απόλυτη ελευθερία.

Ποια είναι τα οφέλη της FlexCar

Στην καθημερινότητά μας οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές. Η FlexCar αυτό που καταφέρνει, είναι να μην… προσθέτει ακόμη ένα βάρος στους πελάτες της και προσφέρει ένα απολύτως ευέλικτο πακέτο που δεν δεσμεύει με κανέναν τρόπο τον χρήστη του αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, κάθε πελάτης μπορεί να επιστρέψει όποτε θελήσει το αυτοκίνητό του αν δεν το χρειάζεται πλέον, δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα να το αγοράσει ανά πάσα στιγμή, με την τιμή να μειώνεται μετά από κάθε μήνα, ενώ δεν υπάρχουν ρήτρες και κρυφές χρεώσεις. Όσοι… συνηθίζουν εύκολα, μπορούν να αλλάξουν αυτοκίνητο όποτε θέλουν και να επιστρέψουν αυτό που ήδη έχουν, για να μισθώσουν ένα άλλο, κάτι που βολεύει πάρα πολύ αν αλλάξουν και οι ανάγκες του πελάτη. Για παράδειγμα, αν το leasing αφορά ένα μικρομεσαίο μοντέλο και η οικογένεια μεγαλώσει, τότε το επιστρέφει και παίρνει ένα μεγαλύτερο ή ένα SUV. Τόσο απλά!

Υπάρχει προκαταβολή στη FlexCar;

Όχι, αποκτώντας αυτοκίνητο από τη FlexCar δεν υπάρχει υποχρέωση πληρωμής προκαταβολής. Υπάρχει μόνο το FlexDeposit, το οποίο ισούται με δύο μισθώματα. Ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως προκαταβολή αφού το FlexDeposit επιστρέφεται, είτε στο ακέραιο με τη λήξη της μίσθωσης αν ο πελάτης κρατήσει το αυτοκίνητο πάνω από 36 μήνες, είτε σε μορφή έκπτωσης από την τελική τιμή αν τελικά αποφασίσει να αγοράσει το αυτοκίνητό του. Αν ο πελάτης κρατήσει το αυτοκίνητο πάνω από 24 μήνες, μπορεί να αλλάξει και να μισθώσει κάποιο άλλο χωρίς να χρειαστεί η καταβολή του FlexDeposit.

Ποια είναι η διαδικασία για να αποκτήσετε αυτοκίνητο από τη FlexCar;

Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα της FlexCar μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε ένα αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας, μαζί με ένα εκκαθαριστικό εφορίας. Η διαδικασία που θα ακολουθήσει η FlexCar είναι να πιστοποιήσει και να ελέγξει τα στοιχεία σας και εφόσον εγκριθεί το αίτημα, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε το πρώτο μίσθωμα ηλεκτρονικά, μέσω της σελίδας. Το αυτοκίνητο είναι ετοιμοπαράδοτο και θα το παραλάβετε σε λιγότερες από 15 εργάσιμες ημέρες.