Καινούργια ελαστικά: Τι πρέπει να προσέξετε

Όταν φτάσει η στιγμή για αλλαγή ελαστικών, πάντα επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες μας, το αυτοκίνητο που οδηγούμε και τη χρήση που κάνουμε στο όχημα.

  • -
  • -

Αν ρίξετε μια ματιά στην αγορά θα δείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι ελαστικών για κάθε είδος οχήματος, οποιοδήποτε επίπεδο ιπποδύναμης, διαφορετικές οδηγικές ανάγκες και βέβαια, με άλλη τιμή μεταξύ τους. Είναι ο πιο απλός τρόπος για να πούμε ότι τα λάστιχα δεν είναι όλα ίδια, απλώς επειδή είναι… μαύρα και στρογγυλά. Όλα τους δίνουν βαρύτητα σε διαφορετικό πράγμα και εμείς καλούμαστε να επιλέξουμε!

Το τελευταίο, ίσως και να μην είναι τελικά μια τόσο απλή υπόθεση. Πρώτα, πρέπει να κατανοήσουμε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους και για τι χρήση προορίζονται. Με ένα κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ποιος τύπος ελαστικών ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας και να γνωρίσετε τους τύπους ελαστικών, με απλά λόγια.

Στη συνέχεια, με ένα κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τον τρόπο να επιλέξετε τις σωστές διαστάσεις ελαστικών για το δικό σας αυτοκίνητο. Κάπως έτσι, την επόμενη φορά που θα πρέπει να επιλέξετε καινούργια ελαστικά θα μπορείτε να κρίνετε πολύ πιο εύκολα τον ιδανικό τύπο για τις δικές σας ανάγκες, πάντα ακούγοντας και τις συμβουλές των ειδικών.