Διάλεξε το καινούριο σου αυτοκίνητο από το σπίτι, online

Δες πώς θα το διαμορφώσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες σου σε 5 απλά βήματα και πώς θα ζητήσεις προσφορά

  • -
  • -

Μένουμε σπίτι. Λόγω Κορονοϊού. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Ακόμη και το καινούριο μας αυτοκίνητο μπορούμε να αναζητήσουμε! Από τον υπολογιστή μας. Πώς; Εύκολα.

Η διαδικασία είναι παρόμοια σε όλες τις εταιρίες καινούριων αυτοκινήτων. Ας πάρουμε ως παράδειγμα ένα δημοφιλές μοντέλο. Το Volkswagen Polo, ένα ολοκληρωμένο σουπερμίνι με χώρους που μπορούν να βολέψουν ακόμη και μια μικρή οικογένεια και με πολλά συστήματα άνεσης και ασφάλειας, όπως οι τεχνολογίες ημι-αυτόνομης οδήγησης IQ.Drive που συμβάλλουν στην κορυφαία βαθμολογία των 5 αστεριών στο Euro NCAP. Πάμε να δούμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε και να παραγγείλουμε το Polo των ονείρων μας.

5+1 online βήματα για το επόμενο αυτοκίνητό σου

01.  Μπαίνουμε στο site της εταιρίας. Στην περίπτωσή μας, στο volkswagen.gr, και από το μενού, επιλέγουμε την ενότητα Μοντέλα και Διαμόρφωση και στη συνέχεια το μοντέλο: Polo.

02.  Αφού περιηγηθούμε στη σελίδα του μοντέλου και μάθουμε πληροφορίες, πάμε στην ενότητα ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ.

03.  Επιλέγουμε την έκδοση εξοπλισμού και τον συνδυασμό κινητήρα - κιβωτίου ταχυτήτων που θέλουμε.

04.  Έπειτα προσθέτουμε το χρώμα, τις ζάντες, την επένδυση εσωτερικού και τα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού που επιθυμούμε.

05.  Πατώντας ΣΥΝΟΨΗ, έχουμε τη συνολική εικόνα για το Polo μας. Εννοείται πως μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή θέλουμε.

Αυτό ήταν. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να ζητήσουμε προσφορά από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen που επιθυμούμε.

+ HOT INFO.  Εννοείται πως ψάχνουμε απόψεις και στοιχεία για το Polo σε άρθρα και δοκιμές του μοντέλου. Που αλλού; Στο gocar.gr!