Ανάκληση Honda Civic και CR-V

Αφορά 123 οχήματα της ελληνικής αγοράς

  • -
  • -

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Honda.

Η ανάκληση αφορά σε 123 οχήματα τύπων CIVIC (FC1, FK6 & FK7) και CR-V (RT5, RT6, RW1 & RW2), παραγωγής από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019.

Η Honda Motor εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται να παρουσιαστεί αδυναμία παροχής καυσίμου στον κινητήρα προερχόμενη από την αντλία καυσίμου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας του κινητήρα, αδυναμία εκκίνησης ή επανεκκίνησης.

Μέχρι στιγμής στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής αμέσως μετά την αποστολή των ανταλλακτικών από την κατασκευάστρια εταιρεία, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ. στο τηλέφωνο 210 3483795 µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.