Ανάκληση Ford Ranger ‘99

Για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση του αεριογόνου αερόσακου οδηγού

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Ford Motor Hellas, Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Ford στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα βελτίωσης προϊόντος των αυτοκινήτων Ford μοντέλα Ranger του 99.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 819 αυτοκίνητα, που παρήχθησαν από 12/02/1999 µέχρι 17/08/1999. Σύμφωνα µε τον Κατασκευαστή, σε ορισμένα επιβατικά οχήματα Ranger μοντέλα του 99, ενδέχεται το αεριογόνο του αερόσακου οδηγού να µην λειτουργήσει σωστά σε περίπτωση σύγκρουσης.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα πρέπει να ελεγχθεί και ενδεχομένως να αντικατασταθεί το αεριογόνο του αερόσακου συνοδηγού.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχημα το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, µέσω προσωπικής επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Ford για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι – ιδιοκτήτες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford.