Ανάκληση Toyota

Αφορά 249 αυτοκίνητα του μοντέλου Proace

  • -
  • -

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E. εκτελεί πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων TOYOTA, σε µοντέλα PROACE.

 Ο προληπτικός έλεγχος αφορά σε 249 οχήµατα, παραγωγής από τον Ιούνιο 2016 έως τον Φεβρουάριο 2019. Στα εµπλεκόµενα οχήµατα ενδέχεται, σε συγκεκριµένες συνθήκες οδήγησης (όπως σε φρενάρισµα έκτακτης ανάγκης σε συνδυασµό µε την αποφυγή εµποδίων), η εξωτερική ζώνη ασφαλείας του εµπρόσθιου καθίσµατος του συνεπιβάτη να αποσυνδεθεί ακούσια. Εάν αυτό συµβεί, ο επιβάτης που κάθεται στο κάθισµα δεν θα είναι ασφαλής σε περίπτωση ατυχήµατος, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυµατισµού.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ζώνη ασφαλείας, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πµ έως 05:00µµ).