Ανάκληση SEAT Ibiza και Arona

Αφορά 1.248 οχήματα

  • -
  • -

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ - AUTOHELLAS A.T.E.E. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Ibiza (KJ1) & Arona (KJ7). Η ανάκληση αφορά σε 1.248 οχήματα Ibiza (KJ1) και Arona (KJ7), κατασκευασμένα από 31/10/2016 έως 06/11/2018.

Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα είναι πιθανό, µε τη χρήση, τα πίσω τακάκια/σιαγόνες να φθείρονται και τα καλώδια χειροφρένου να χαλαρώνουν, προκαλώντας έλλειψη τάσης στο παξιμάδι ρύθμισης του μοχλού χειροφρένου. Με την έλλειψη τάσης ενδέχεται, από τη χρήση του φρένου και του χειροφρένου, να μετακινηθεί η θέση ρύθμισης του παξιµαδιού.

Ως αποτέλεσμα, η διαδρομή του μοχλού (χειροφρένου) μπορεί να αυξηθεί. Εάν ο οδηγός δεν παρατηρήσει την αύξηση της διαδρομής του μοχλού, το αυτοκίνητο μπορεί να µην συγκρατείται σωστά από το χειρόφρενο.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά µέσω της εφαρμογής επικοινωνίας SEAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.