Ανάκληση Volkswagen

Πρόγραµµα εφαρµογής προληπτικών µέτρων σε Golf, Passat, Arteon και T-Roc για έλεγχο και αν χρειαστεί αντικατάσταση της πλάτης του πίσω καθίσµατος

  • -
  • -

H Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραµµα εφαρµογής προληπτικών µέτρων σε Golf, Passat, Arteon και TRoc.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 354 οχήματα, που παράχθηκαν μεταξύ Μαΐου 2018 και Αυγούστου 2018. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα ενδέχεται να µην έχει πραγματοποιηθεί σωστά μια συγκολλητή σύνδεση της πλάτης του πίσω πάγκου καθισμάτων. Ως αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος το προσκέφαλο στην πλάτη του πίσω καθίσματος μπορεί να µην είναι πλήρως αποτελεσματικό.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόµενων οχηµάτων θα ενηµερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτηµένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει έλεγχος και αν χρειαστεί αντικατάσταση της πλάτης του πίσω καθίσµατος, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 - 18.00 καθηµερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.