Ανάκληση Audi Q2

Για αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου ESC

  • -
  • -
Ανάκληση Audi Q2
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων AUDI στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων AUDI μοντέλα Q2.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 197 οχήματα µε χειροκίνητο κιβώτιο και κινητήρα 1.0 TSI, παραγωγής Φεβρουαρίου 2016 έως Ιουνίου 2018. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα οχήματα μπορεί υπό ορισμένες συνθήκες να δηλωθεί λανθασμένα στον εγκέφαλο κινητήρα κατά τη λειτουργία ρελαντί ότι είναι επιλεγμένη ταχύτητα, παρόλο που είναι επιλεγμένη η «νεκρά».

Στην περίπτωση αυτή υπάρχει το ενδεχόμενο κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου – υπό συγκεκριμένες συνθήκες - να προκληθεί ανεπιθύμητο λύσιμο του ηλεκτρονικού φρένου στάθμευσης (EPB) κατά το άφημα του συμπλέκτη και ενώ δεν έχει επιλεγεί ταχύτητα. Το παραπάνω σύμπτωμα δεν εμφανίζεται όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service AUDI της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου ESC, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών AUDI στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.