Ανάκληση Mercedes-Benz V-Class

Για ενημέρωση του λογισμικού εγκεφάλου κινητήρα

  • -
  • -
Ανάκληση Mercedes-Benz V-Class
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

 H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε., Γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων MERCEDES-BENZ στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών (Van) Mercedes-Benz V-Class και Vito (Κ.Σ. 447).

 Η συγκεκριμένη ανάκληση περιλαμβάνει 749 οχήματα Vito και 105 οχήματα V Class, παραγωγής ετών 2015 - 2018. Στα εμπλεκόμενα οχήματα, η κατασκευάστρια εταιρεία είναι σε θέση να προσαρμόσει ακόμα καλύτερα το σύστημα ελέγχου του κινητήρα και στην οδηγική συμπεριφορά του χρήστη. Με το νέο λογισμικό, ο μέσος όρος των εκπομπών διοξειδίων του αζώτου κατά την οδήγηση μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή MercedesBenz, προκειμένου να γίνει ενημέρωση του λογισμικού του εγκεφάλου κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τη Γραµµή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στα τηλέφωνα 00800 97777777 ή 0030 2112111597.