Ανάκληση Mini One και Cooper Countryman (F60)

Για προληπτική τοποθέτηση επιπρόσθετης προστασίας της αντλίας καυσίμου

  • -
  • -

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και Διανομέας των αυτοκινήτων Mini στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mini One Countryman και Mini Cooper Countryman (F60).

Η ανάκληση αφορά σε 456 οχήματα, παραγωγής από την 30η Δεκεμβρίου 2016 έως και την 13η Αυγούστου 2018, στα οποία απαιτείται να γίνει προληπτική τοποθέτηση επιπρόσθετης προστασίας της αντλίας καυσίμου, για την περίπτωση που το όχημα εμπλακεί σε ατύχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως µε προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες / κάτοχοι οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW HELLAS AE, ή µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 - 17.00 καθημερινά, ή ακόμη να επισκεφθούν το site www.bmw.gr.