Ανάκληση Mitsubishi ASX

Αφορά 139 αυτοκίνητα της αγοράς μας

  • -
  • -
Ανάκληση Mitsubishi ASX

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων MITSUBISHI στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi τύπου ASX µε κωδικό μοντέλου GA0W.

Η ανάκληση αφορά σε 139 οχήματα, µε έτος κατασκευής από το 2013 ως και το 2016. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται ο άξονας του χειρόφρενου (μοχλικό δαγκάνας) να «κολλήσει» λόγω διάβρωσης ή ο αυτόματος ρυθμιστής της πίσω δαγκάνας να µην λειτουργεί επαρκώς. Κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα το χειρόφρενο να µην έχει την ίδια αποτελεσματικότητα κατά την διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης (παρκάρισμα).

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.