Ανάκληση Volkswagen Polo

Αφορά την πίσω αριστερή ζώνη ασφαλείας

  • -
  • -
Ανάκληση Volkswagen Polo
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων Volkswagen Polo.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 3050 αυτοκίνητα Polo, χρονικού μοντέλου 2018, εκ των οποίων έχουν ήδη παραδοθεί σε πελάτες τα 1626. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, ενδέχεται σε σπάνιες περιπτώσεις και συγκεκριµένες συνθήκες, για παράδειγμα σε πολύ απότομη αλλαγή κατεύθυνσης και µόνο όταν το κεντρικό και το αριστερό πίσω κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειλημμένα, να απασφαλιστεί ακούσια η πίσω αριστερή ζώνη ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Volkswagen στο τηλέφωνο 210 9981100 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.