Ανάκληση Opel Crossland X

Αφορά 254 οχήματα της ελληνικής αγοράς

  • -
  • -

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία OPEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για το OPEL CROSSLAND X.

Η ανάκληση αφορά σε 254 οχήματα, μοντέλα έτους 2018. Στα επηρεαζόμενα οχήματα υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης διάφορων σφαλμάτων λόγω πιθανής φθοράς από τριβή ανάμεσα στην πλεξούδα καλωδίωσης του αμαξώματος και σε ένα βιδωτό μπουζόνι στον χώρο ποδιών του συνοδηγού. Στη χειρότερη περίπτωση αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές στα απλά καλώδια της πλεξούδας καλωδίωσης του αµαξώµατος και σε εµφάνιση δυσλειτουργιών σε διάφορα συστήµατα του οχήµατος.

Μέχρι στιγµής δεν υπάρχουν αναφορές για βλάβες ή ατυχήµατα που να σχετίζονται µε την παραπάνω διορθωτική ενέργεια.

Οι ιδιοκτήτες των οχηµάτων, που εµπλέκονται στην ανάκληση, θα ενηµερωθούν µε συστηµένη επιστολή, καθώς και µε τηλεφωνική επικοινωνία, για τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές διορθωτικές εργασίες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ιδιοκτήτες µπορούν να επικοινωνούν µε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας OPEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 211 211 1543.