Ανάκληση Mitsubishi ASX

Για έλεγχο και αν απαιτείται αντικατάσταση του αμορτισέρ της πόρτας αποσκευών και του μοτέρ των εμπρός υαλοκαθαριστήρων

  • -
  • -
Ανάκληση Mitsubishi ASX
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων MITSUBISHI στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi τύπου ASX µε κωδικό μοντέλου GA0W.

Η ανάκληση αφορά σε 2158 οχήματα, µε ημερομηνία κατασκευής από 14 Μαΐου 2010 έως 27 Αυγούστου 2014. Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται το αμορτισέρ της πόρτας αποσκευών να παρουσιάσει διαρροή αερίου, µε αποτέλεσμα το αναπάντεχο κλείσιμό της, µιας και δεν θα μπορεί πλέον το αμορτισέρ να συγκρατήσει το βάρος της πίσω πόρτας. Επίσης, ενδέχεται να διαβρωθεί το μοτέρ των εµπρός υαλοκαθαριστήρων από εισροή υδάτων, που σε ακραία περίπτωση ενδέχεται να επηρεάσει την λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε τα συγκεκριμένα θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να πραγματοποιηθούν έλεγχοι για το εάν απαιτείται αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr