Stock Center: Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με επιδότηση ανταλλαγής!

Χρηματικό όφελος έως και 2.000 € προσφέρει το Stock Center, για αγορά εγγυημένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με ακόμη καλύτερη τιμή.

  • -
  • -

Με την αγορά αυτοκινήτου να ανεβάζει διαρκώς τις τιμές των νέων μοντέλων και τη διαθεσιμότητα να μειώνεται δραματικά, τα δεδομένα δεν είναι τόσο καλά για τον αγοραστή. Από την άλλη, η λύση των ποιοτικών μεταχειρισμένων δείχνει πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς δεν χρειάζεται να περιμένεις πολλούς μήνες ώστε να τα αποκτήσεις, ούτε πληρώνεις εξωφρενικά υψηλές τιμές. Για αυτό και μεγάλο ποσοστό των αγοραστών στρέφεται σε αυτήν.

Το Stock Center, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (Autotechnica Hellas Mon. A.T.E.E.) ανακοινώνει νέα, προνομιακή πρόταση απόκτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Πιο συγκεκριμένα, ισχύει επιδότηση ανταλλαγής, αν ο ενδιαφερόμενος έχει στην κατοχή του ένα όχημα και θέλει να το ανταλλάξει με ένα ελεγμένο, ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Το όφελος της επιδότησης μπορεί να αγγίξει τις 2.000 €, καθιστώντας ακόμη πιο προσιτή τη συγκεκριμένη επιλογή.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με εγγύηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει με απόλυτη σιγουριά, όταν πρόκειται για μοντέλα με γνωστό ιστορικό, χωρίς κρυφές παγίδες! Το Stock Center διαθέτει ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ελληνική αγορά, με γραπτή 5πλή εγγύηση. Πιο συγκεκριμένα, συνοδεύονται από:

  • Εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων
  • Εγγύηση ατρακάριστου
  • Εγγύηση καλύτερης τιμής
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων


Όλα τα παραπάνω, καθιστούν το Stock Center μια σίγουρη επιλογή, με το όνομα της Βελμάρ να προσθέτει σαφώς περισσότερη αξιοπιστία στην τελική επιλογή του αγοραστή.

Δείτε ακόμη: Τα 5+1 πιο φθηνά μεταχειρισμένα υβριδικά αυτοκίνητα

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με δόσεις

Παράλληλα, το Stock Center προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, που καθιστούν την απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ασύγκριτα πιο εύκολη, ενώ του προσδίδουν τις ευνοϊκές προϋποθέσεις που συνήθως, συνοδεύουν μόνο τα καινούργια αυτοκίνητα! Περισσότερες πληροφορίες για το διαθέσιμο στοκ αυτοκινήτων δίνονται αναλυτικά με ένα κλικ εδώ, αλλά και στα 12 σημεία εξυπηρέτησης σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη.