Video-Δοκιμή Kia EV6 GT: Κανίβαλος με οικολογική συνείδηση

Όταν πρόκειται για το κορυφαίο ηλεκτρικό crossover μίας μάρκας, το οποίο παράλληλα κουβαλά και τον τίτλο του ισχυρότερου και ταχύτερου μοντέλου στην ιστορία της, το αποτέλεσμα όπως και να το κάνουμε μοιάζει πολλά υποσχόμενο.

  • -
  • -

Με 585 ίππους και 740 Nm ροπή να κρύβονται κάτω από τις λαμαρίνες, σίγουρα το σήμα της Kia δεν είναι αυτό που περιμένει κανείς να δει στη μάσκα. Ωστόσο αυτά είναι τα δεδομένα του σήμερα και καλό θα κάνουμε να τα συνηθίσουμε γιατί το EV6 GT δεν μοιάζει τόσο με άσκηση, αλλά περισσότερο με προπομπό για το μέλλον. Οι Κορεάτες έβγαλαν στην παραγωγή ένα αυτοκίνητο που προσφέρει επιδόσεις και συγκινήσεις που συναντάμε σε supercar! Ένα μοντέλο που αν βρεθείς δίπλα του, σίγουρα δεν θα καταλάβεις τη δυναμική του, αλλά μόλις ξεκινήσει και χαθεί μπροστά σου πριν καν προλάβεις να βάλεις 1η στο κιβώτιο, τότε θα αρχίσεις να παίρνεις μία ιδέα…

1

Φουτουριστικό και καταιγιστικό

Χρησιμοποιώντας την σχεδιαστική γλώσσα που ούτως ή άλλως γνωρίζαμε και από τις απλές εκδόσεις για να ξεχωρίζει και τις επιδόσεις για να εντυπωσιάζει, το EV6 GT είναι ένα αυτοκίνητο που ικανοποιεί με αξιοζήλευτη ευκολία διαφορετικούς ρόλους. Ένα ευρύχωρο οικογενειακό με αστείο κόστος χρήσης, ένα καθημερινό αυτοκίνητο με κορυφαία τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, και ένας hooligan με επιδόσεις supercar, τον οποίο απολαμβάνεις να οδηγείς.

2

Δείτε ακόμη: Το Kia EV6 τα βάζει με Ferrari - Ποιος θα κερδίσει; [Video]

Στη video-δοκιμή που βρίσκεται στην κορυφή του άρθρου θα καταλάβετε γιατί πρόκειται για μία εξαιρετικά ξεχωριστή δημιουργία. Έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που ασχέτως του πόσους αγοραστές θα καταφέρει να κερδίσει στην τιμή που διατίθεται, σίγουρα έχει καταφέρει να κερδίσει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί του, και βλέπουν πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι ένα ηλεκτρικό, οικογενειακό crossover που κάνει το 0-100 km/h σε 3,5 sec!