Video-Δοκιμή Citroen AMI Tonic: Η μικροκινητικότητα είναι το μέλλον!

Ακόμη και άτομα από 16 χρονών μπορούν να γίνουν μέρος της νόρμας που αποτελεί το παρόν και το μέλλον με αυτοκίνητα όπως αυτό.

  • -
  • -

Υπάρχει πιθανότητα οι εικόνες χάους που όλοι έχουμε συνηθίσει στους ελληνικούς δρόμους να γίνουν παρελθόν; Κάτι που θα θυμόμαστε και θα γελάμε; Δύσκολο μεν, αλλά με microcars όπως το Citroen AMI, ηλεκτρικά σκούτερς, πατίνια και ποδήλατα που θα σουλατσάρουν ανέμελα, οικολογικά αλλά και οικονομικά στα στενά των πόλεων μας, είναι εφικτό. Η λέξη κλειδί είναι «μικροκινητικότητα». Η νόρμα που είναι ήδη εδώ για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που κινούμαστε στα κέντρα των πόλεων και όχι μόνο.

Δείτε εδώ το αναλυτικό κείμενο

Όταν το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάτι μικρό, οικονομικό, εύκολο στο παρκάρισμα και με μέγιστη ταχύτητα που δεν ξεπερνά τα 50 km/h, μιας και δύσκολα θα πιάσεις περισσότερα εντός αστικού κύκλου, οχήματα όπως το Citroen AMI Tonic πραγματικά μπορούν να μας λύσουν τα χέρια και να σώσουν κυριολεκτικά τον πλανήτη. Πώς; Εάν το μοντέλο της μικροκινητικότητας εφαρμόζονταν σήμερα κιόλας στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ευρώπης υπολογίζεται, ότι θα εξοικονομούνταν πάνω από 30 εκατ. τόνοι αέριων ρύπων, καθώς και 127 TWh ενέργειας σε ετήσια βάση.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε το video στην κορυφή του άρθρου.