Video-Δοκιμή CUPRA Leon 1.5 eTSI: Το fun-to-drive έγινε προσιτό

Μπορεί να πρόκειται για την εισαγωγική έκδοση των 150 ίππων, όμως το όνομα CUPRA εξασφαλίζει έναν ξεχωριστό και δυναμικό χαρακτήρα.

  • -
  • -

Αν και πολλοί από εμάς έχουμε συνδέσει την ονομασία CUPRA με κορυφαίες εκδόσεις που έχουν ως πρώτο γνώμονα τις επιδόσεις, το ισπανικό αυτόνομο πλέον brand φροντίζει ώστε να αλλάξει αυτή η εικόνα. Αν και ο δυναμικός χαρακτήρας παραμένει, πλέον βασικά μελήματα είναι και τομείς όπως η τεχνολογία, η πρακτικότητα και η καθημερινή ευχρηστία. Κάπως έτσι δημιουργείται αμέσως χώρος και για άλλες, μικρότερες εκδόσεις που μπορούν να προσφέρουν την αίσθηση του ξεχωριστού, σε πιο προσιτή τιμή.

Αυτό τον σκοπό έχει και το συγκεκριμένο Leon: Αν το κόστος απόκτησης ή κατοχής του δίλιτρου των 300 ίππων είναι δυσβάσταχτο, ένα αντίστοιχο με κινητήρα 1.5 TSI ίσως να είναι η λύση. Αυτομάτως γίνεται η σπορ πρόταση που έψαχνες αλλά δεν έβρισκες σε αυτή την κατηγορία τιμής.

leon

Διαβάστε ακόμη την αναλυτική δοκιμή του CUPRA Leon 1.5 eTSI

Όλα τα καλούδια του ισχυρότερου όπως η ξεχωριστή εμφάνιση, το ποιοτικό και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό και η πιο σπορ αίσθηση που έψαχνες, τώρα υπάρχουν και σε ένα πιο προσιτό πακέτο. Είναι όμως το αποτέλεσμα αυτό που ψάχνεις; Δες την video-δοκιμή στην κορυφή του άρθρου και θα μάθεις.