Video Δοκιμή: Honda e

Παντρεύοντας το χθες με το σήμερα, αλλά και το αύριο, το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e δεν είναι μυστικό πως αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες κατασκευές του είδους

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Honda e

Το πλάνο εξηλεκτρισμού της Honda περιλαμβάνει μία σειρά από μοντέλα που κάνουν χρήση υβριδικής τεχνολογίας, ενώ μελλοντικά αναμένονται μία σειρά από αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα που θα οδηγήσουν την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει. Σήμερα, σημαιοφόρος και ο πιο επίκαιρος πρεσβευτής της Honda στην ηλεκτροκίνηση είναι το e. Μία πρόταση που τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης και γοητεύει στο πέρασμα του.



Διαθέτοντας σχεδιαστικές πινελιές από την πρώτη γενιά του Honda Civic συνδέει με επιτυχία το χθες με το σήμερα, και φυσικά το αύριο. Με ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, άκρως ικανοποιητική αυτονομία και σύγχρονες τεχνολογίες, ξεχωρίζει στην κατηγορία. Ενώ με τη διασκεδαστική οδική συμπεριφορά και το διττό χαρακτήρα του σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο εσωτερικό του. Κάτι που διαπιστώσαμε και μπορείτε να δείτε στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ.

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 35.990 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP