Video Δοκιμή: Volvo XC40 T5 Recharge

Δεν πρόκειται απλά για την plug-in έκδοση του Volvo XC40, αλλά για την ισχυρότερη εκδοχή της σειράς

  • -
  • -
Video Δοκιμή: Volvo XC40 T5 Recharge

H Volvo είναι μία από τις εταιρείες που έχει παράδοση στις υβριδικές plug-in κατασκευές. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως η πλειονότητα των μοντέλων της σουηδικής εταιρείας διατίθεται σε έκδοση αυτού του τύπου. Πλέον, με την προσθήκη του XC40 T5 Recharge, η Volvo συμπλήρωσε και το τελευταίο κομμάτι του παζλ από τη γκάμα των plug-in μοντέλων της. Με ηλεκτρική αυτονομία της τάξεως των 50 χιλιομέτρων, αλλά και συνδυαστική ισχύ της τάξεως των 262 ίππων, το XC40 T5 Recharge παντρεύει τον αποδοτικό χαρακτήρα με τις εξαιρετικές επιδόσεις.

Όπως θα δείτε στην παραπάνω VIDEO ΔΟΚΙΜΗ, προσπαθήσαμε και πραγματοποιήσαμε τις καθημερινές μας μετακινήσεις με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ όταν θελήσαμε πατήσαμε τέρμα το γκάζι και απολαύσαμε την ελληνική ύπαιθρο, σε συνδυασμό με τα δυναμικά χαρακτηριστικά του XC40 T5 Recharge.   

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2020
ΤΙΜΗαπό 49.179 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-
Euro NCAP