Δοκιμή: Hyundai i20 ή Volkswagen Polo;

Κάτι περισσότερο από αυτοκίνητα πόλης, συνδυάζοντας πρακτικότητα, άνεση και χωροταξικές αρετές

  • -
  • -

Τα σούπερμινι εξακολουθούν να αποτελούν την πλέον ελκυστική κατηγορία της ελληνικής αγοράς. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως και την περσινή χρονιά συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων. Η νεότερη γενιά του i20 αποτελεί μία από τις νεότερες προσθήκες στην κατηγορία, με τη Hyundai να έχει φροντίσει να το βελτιώσει ριζικά σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, η Volkswagen με το Polo εξακολουθεί να παραμένει μία από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις στην κατηγορία διατηρώντας σημαντικό μερίδιο στην αγορά. Μάλιστα, η τελευταία γενιά έχει μεγαλώσει σημαντικά σε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να μοιάζει με αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. 

Στο GOCAR  δοκιμάσαμε αμφότερα και καταγράψαμε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας. Εσείς, ποιο από τα δύο προτιμάτε; Αφού διαβάσετε τις δύο δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στην ψηφοφορία που ακολουθεί.

 

Hyundai i20 1.0 T-GDi 100ps

Η 3η γενιά του Hyundai i20 δεν σηματοδοτεί απλά μία εξελιγμένη έκδοση της προηγούμενης, αλλά μία αναβαθμισμένη σε κάθε επίπεδο κατασκευή της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας

 

Volkswagen Polo 1.0 TSI 95ps

Η Volkswagen κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα με το νέο Polo, αυξάνοντας τις διαστάσεις του, στοχεύοντας πλέον στην «πλήρη οικογένεια».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...