Δοκιμή: DS 3 Crossback ή Ford Puma με 155 ίππους;

Δοκιμάζουμε τις ισχυρές εκδόσεις των δύο SUV. Τι επιλέγετε;

  • -
  • -

Δεν είναι απορία άξιο το ότι η κατηγορία των μικρών SUV εμφανίζει την μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου. Και αυτό διότι συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα μοντέλα, που ξεχωρίζουν για το στιλ και την τεχνολογία τους. Όπως το DS 3 Crossback και το Ford Puma.

Στο GOCAR δοκιμάσαμε τις δύο ισχυρές εκδόσεις τους: αυτήν του γαλλικού SUV με τον 1.2 PureTech 155 ίππων και αυτή του Puma με τον 1.0 EcoBoost Hybrid, στην έκδοση επίσης με 155 PS. Αφού διαβάσετε τις δοκιμές, πείτε μας τι επιλέγετε στο poll που ακολουθεί στο τέλος.

DS 3 Crossback 1.2 PureTech 155 PS Auto


Το DS 3 Crossback με τους 155 ίππους έχει διττό χαρακτήρα. Είναι πολυτελές αλλά και σπορ, σε μια ιδανική ισορροπία και με την ξεχωριστή avant-garde λογική της DS Automobiles. Οι Γάλλοι κινήθηκαν έξυπνα, μιμήθηκαν τον γερμανικό ανταγωνισμό μόνο στην ποιότητα κατασκευής και την τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας και δημιούργησαν ένα premium μικρό SUV με ξεχωριστή φινέτσα, εξωτερικά, στην καμπίνα αλλά και στην οδήγηση.

 

Ford Puma 1.0 EcoBoost 155 PS ST-Line X


Η Ford μπαίνει σε μια πολύ δημοφιλή αλλά και απαιτητική κατηγορία με ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που αγαπάμε στη μάρκα, με όσα ζητά ο τυπικός αγοραστής ενός B-SUV. Δηλαδή, εξηλεκτρισμένο fun to drive χαρακτήρα αλλά και πολύ καλή βαθμολογία σε τομείς όπως η πρακτικότητα, οι χώροι επιβατών και αποσκευών, η τεχνολογία ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ο εξοπλισμός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...