Ποιος είναι ο «Κατασκευαστής ελαστικών της Χρονιάς» για το 2022;

Γνωρίζαμε ότι πρόκειται για κορυφαία εταιρία ελαστικών, όμως τώρα βραβεύτηκε και επίσημα για την ασφάλεια και την αειφορία των προϊόντων της.

  • -
  • -
Ποιος είναι ο «Κατασκευαστής ελαστικών της Χρονιάς» για το 2022;

Με το βραβείο του «Κατασκευαστή ελαστικών της Χρονιάς 2022» τιμήθηκε η Continental από το διεθνές εμπορικό περιοδικό “Tire Technology International” (TTI). Τα βραβεία Αριστείας και Καινοτομίας ΤΤΙ θεωρούνται τα πιο σημαντικά στην βιομηχανία, καθώς αναγνωρίζουν τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες ελαστικών παγκοσμίως. Φέτος, τα κριτήρια επιλογής εστίασαν σε τεχνολογικές καινοτομίες που βελτιώνουν περαιτέρω την ασφάλεια και την αειφορία των προϊόντων. Στην διεθνή κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετείχαν περισσότεροι από 20 δημοσιογράφοι και ειδικοί, από την βιομηχανία ελαστικών.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο αρχισυντάκτης του Tire Technology International, δήλωσε: «Η διάκριση του Κατασκευαστή Ελαστικών της Χρονιάς είναι παραδοσιακά μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Με χαρά βλέπουμε την Continental να λαμβάνει το βραβείο για 3η φορά. Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από τα επιτεύγματα της εταιρείας πέρσι, όπως από το ContiRe.Tex, από το racing ελαστικό 2ης γενιάς Extreme E και από το ελαστικό Conti GreenConcept. Είναι ξεκάθαρο ότι η δέσμευση της Continental στην καινοτομία και στην αειφορία των ελαστικών της, την καθιστά άξια αποδέκτη του βραβείου».

Για την Continental - Ελαστικά η φετινή διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή, όπως και ένα νέο κίνητρο για να συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη των ελαστικών της και να συμβάλλει σημαντικά στην ασφαλή, οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση.

Δείτε ακόμη Άδειασε το μεγαλύτερο νεκροταφείο ελαστικών του κόσμου [video]

Το 2022, σηματοδοτεί την 3η φορά που η Continental κατακτά το διάσημο βραβείο του «Κατασκευαστή Ελαστικών της Χρονιάς», μέσα στα τελευταία οκτώ χρόνια, αποδεικνύοντας την δέσμευσή της σε καινοτομίες, με επίκεντρο την ασφάλεια και την αειφορία. Με την τεχνολογία ContiRe.Tex, για παράδειγμα, αντικαθιστά πλήρως, στον σκελετό του ελαστικού, το συμβατικό νήμα από πολυεστέρα, με άλλου τύπου ανακυκλωμένο νήμα, που προέρχεται από επεξεργασμένα πλαστικά μπουκάλια PET. Τα μπουκάλια που χρησιμοποιούνται προέρχονται αποκλειστικά από γεωγραφικές περιοχές, χωρίς κλειστό βρόχο ανακύκλωσης, δηλαδή μπουκάλια, που μετά την αρχική χρήση τους, δεν ανακυκλώνονται και δεν χρησιμοποιούνται εκ νέου στην παραγωγή (άρα, και επιβαρύνουν το περιβάλλον, αν αφεθούν έτσι). Με την τεχνολογία ContiRe.Tex, η Continental κάνει ακόμη ένα βήμα, ώστε να γίνει η πιο προοδευτική εταιρεία ελαστικών στην περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Continental

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...