Mercedes me Service App: Σε απευθείας σύνδεση με τη Mercedes σου

Ένας λογαριασμός στο Mercedes me και μια εύχρηστη εφαρμογή για smartphone σου, αρκούν για να κρατάς το αυτοκίνητό σου σε τέλεια φόρμα.

  • -
  • -

Η εποχή της απόλυτης συνδεσιμότητας μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε πολλά ηλεκτρονικά «εργαλεία» που μέχρι πριν λίγα χρόνια, δεν θα φανταζόμασταν καν. Η Mercedes με τις Mercedes me Apps έχει βρει τον ιδανικό τρόπο, ώστε να επικοινωνείς με το αυτοκίνητό σου με πολλούς, διαφορετικούς και απολύτως πρακτικούς τρόπους. Το Mercedes me Service App είναι μια εφαρμογή που εγγυάται, ότι η Mercedes που οδηγείς θα χαίρει άκρας υγείας και θα είναι πάντοτε συντηρημένη σε κορυφαίο επίπεδο.

Μαζί με το Mercedes me Connect, την εφαρμογή διαχείρισης των λειτουργιών του αυτοκινήτου, αλλά και το Mercedes me Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα ψηφιακών προϊόντων της Mercedes, αποτελούν το βασικό πυρήνα του ψηφιακού οικοσυστήματος Mercedes me. Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση με μια απλή εγγραφή στην πλατφόρμα. Δημιουργώντας ένα Mercedes me ID, ξεκλειδώνεις την πρόσβαση σε ένα νέο ψηφιακό κόσμο που θέτει τη Mercedes σου στο επίκεντρο. Η επίσκεψη σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mercedes ενεργοποιεί τη σύνδεση και η νέα εποχή, έφτασε.

Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι οι τρεις εφαρμογές λειτουργούν ανεξάρτητα, ωστόσο αλληλοσυνδέονται, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Με έναν κοινό λογαριασμό, μπορείς να μεταφέρεσαι από τη μια εφαρμογή στην άλλη και η Mercedes-Benz σου «ξεδιπλώνεται» στην οθόνη του κινητού σου τηλεφώνου. Ποτέ άλλοτε η οδήγηση ενός αυτοκινήτου δεν πλαισιωνόταν από τόσες ανοικτές γραμμές επικοινωνίας του οδηγού με το όχημα, με όφελος τόσο στην άνεση χρήσης, όσο και στην απροβλημάτιστη, απρόσκοπτη συντήρηση.

Τι κερδίζει ο οδηγός;

Το Mercedes me Service App είναι ο αναντικατάστατος βοηθός σου σχετικά με όλα τα θέματα γύρω από την κατάσταση και τη συντήρηση της Mercedes σου. Μέσα σε αυτό βρίσκονται όλες οι πληροφορίες για την προγραμματισμένη συντήρηση, μπορείς να μάθεις τι σημαίνουν οι ενδείξεις στο ταμπλό και γιατί άναψε κάποιο λαμπάκι, αλλά και να παρακολουθήσεις μερικά γρήγορα how-to-videos προκειμένου να ολοκληρώσεις μόνος σου κάποιες βασικές εργασίες, όπως εγκατάσταση βάσης για ποδήλατα, σχάρα, συμπλήρωμα πλυστικού υγρού για τους καθαριστήρες και άλλα πολλά.

Το συνεργείο σου, στο κινητό σου

Για παράδειγμα, υπάρχει πάντα μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της επιλογής σου, για να αισθάνεσαι κάθε στιγμή ασφαλής. Όπως και να το κάνουμε, η σκέψη πως οτιδήποτε κι αν συμβεί, μπορείς να απευθυνθείς απευθείας στους ειδικούς για την επίλυση του προβλήματός σου, είναι κάτι τρομερά αγχολυτικό και αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία χρήσης μιας Mercedes. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό όμως, είναι ότι το κανάλι επικοινωνίας του οδηγού με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, είναι αμφίπλευρο. Δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μόνο εσύ με τους ειδικούς, αλλά και οι ειδικοί μαζί σου!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ένα σενάριο είναι ότι μέσω της εφαρμογής, γνωρίζεις ότι πλησιάζει η ημερομηνία του προγραμματισμένου σέρβις-ελέγχου της Mercedes σου και με ελάχιστα αγγίγματα στην οθόνη του κινητού σου, κλείνεις ένα ραντεβού online. Με το Mercedes me Service App όμως, η σχέση με το συνεργείο πάει ένα βήμα παρακάτω. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, βλέπει ότι πλησιάζει η ώρα του προγραμματισμένου σέρβις και με βάση τα χιλιόμετρα, το μοντέλο, τον κινητήρα και την ηλικία του αυτοκινήτου, σε ειδοποιεί απευθείας και μαζί, σου στέλνει μια προσφορά για τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν!

Φροντίδα από όπου κι αν βρίσκεσαι

Μάλιστα, με την υπηρεσία τηλεδιάγνωσης, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο αναγνωρίζει και ειδοποιεί για την ανάγκη αντικατάστασης αναλώσιμων ανταλλακτικών. Απαραίτητη προϋπόθεση για το τελευταίο, είναι να έχεις ενεργοποιήσει τη δωρεάν υπηρεσία τηλεδιάγνωσης, που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Είναι προφανές, ότι το Mercedes me Service App αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βοήθημα και σου επιτρέπει όχι μόνο να προγραμματίζεις τέλεια τη συντήρηση του αυτοκινήτου σου, αλλά επιλύει τα προβλήματά σου εύκολα, γρήγορα και με την εγγύηση κατάρτισης και συνέπειας που προσφέρει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Είσαι πάντα ασφαλής

Επειδή μπορεί να βρεθείς σε κάποια δύσκολη στιγμή, η σύνδεση του οχήματος μέσω του Mercedes me Service App θα σου δώσει άμεσα πρόσβαση σε επαγγελματική βοήθεια και υποστήριξη ώστε να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο. Με το σύστημα επείγουσας κλήσης, αν ανοίξουν οι αερόσακοι, ξεκινά αυτόματα μία κλήση έκτακτης ανάγκης για να σε συνδέσει άμεσα με το κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης της Mercedes-Benz. Με την υπηρεσία ανάκτησης από ατύχημα και διαχείρισης βλαβών λαμβάνεις αποτελεσματική βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έλα κι εσύ στον κόσμο του Mercedes me Service app

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...