Ώρα για παιχνίδι: 4 Racing Games που κατεβάζεις Δωρεάν

Αν σας αρέσει η ταχύτητα και τα videogames με αυτοκίνητα, αλλά τα οικονομικά είναι κάπως πιεστικά μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα videogames αυτοκινήτου χωρίς χρέωση!

  • -
  • -

Τα παιχνίδια με θέμα το αυτοκίνητο, racing simulators κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε petrolhead. Πολλά από αυτά τα αγοράζουμε και ποτέ δεν θα… γκρινιάξουμε με τις τιμές τους, αφού οι εγγυημένες ώρες «καψίματος» απαλύνουν τον πόνο της τσέπης. Στα Χριστούγεννα όμως, τα έξοδα είναι αυξημένα και όλοι μας προσπαθούμε να βάλουμε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις και την ψυχαγωγία μας! Με αυτά τα πέντε δωρεάν παιχνίδια αυτοκινήτου για υπολογιστή, εξοικονομείτε χρήματα, χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα.

Προσεγμένα γραφικά, ρεαλιστικό gameplay και μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα και πίστες, είναι μερικά από τα κοινά όλων των παιχνιδιών που ακολουθούν παρακάτω. Όμως, οι προτάσεις με ελαφρώς διαφορετικό χαρακτήρα είναι επίσης απαραίτητες, για να καλύψουν κάθε γούστο. Ποιο είναι το σημαντικότερο όλων; Ότι και τα 5 παιχνίδια που ακολουθούν παρακάτω, μπορείτε να τα αποκτήσετε χωρίς να χαλάσετε ούτε ένα ευρώ. Κάτι σαν Άγιος Βασίλης για τους αμετανόητους petrolheads με αδυναμία στα videogames!

RaceRoom Racing Experience

Με online αντιπάλους σε πολλές πίστες, αρκετές επιλογές αυτοκινήτων, αλλά και πολύ ρεαλιστικό gameplay που αποτυπώνεται στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων. Φυσικά, αν πληρώσετε κάποιο από τα πακέτα που προσφέρει το παιχνίδι, αμέσως θα σας «ξεκλειδώσουν» προνόμια, όμως μπορείτε να παίξετε και δωρεάν.
Αποκτήστε το εδώ

Asphalt 9: Legends

To Asphalt 9: Legends είναι ένα αρκετά γνωστό παιχνίδι αυτοκινήτου, ενώ η ίδια εταιρεία έχει παρουσιάσει αρκετές ακόμη επιτυχημένες σειρές πριν από αυτή που κυκλοφορεί σήμερα. Οι περισσότεροι έχουμε παίξει πολλές ώρες το συγκεκριμένο παιχνίδι και πλέον, περιλαμβάνει 142 αυτοκίνητα για να διαλέξετε το αγαπημένο σας. Υπάρχουν και ηλεκτροκίνητες επιλογές, αν είστε… electrohead και όχι petrolhead!
Αποκτήστε το εδώ. 

GT Racing 2: The Real Car Experience

Περισσότερα από 1.400 events φιλοξενούνται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και πολλές φημισμένες πίστες του εξωτερικού για να… λιώσετε. Παράλληλα, περισσότεροι από 30 κατασκευαστές αυτοκινήτων φιλοξενούνται στη διαθέσιμη λίστα επιλογής, οπότε μπορείτε να τρέξετε σχεδόν με οτιδήποτε θέλετε. Στην ανανεωμένη του έκδοση, το GT Racing 2: The Real Car Experience είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες δωρεάν επιλογές.
Αποκτήστε το εδώ. 

Live for Speed

Πολύ γνωστό videogame πλέον, που έχει χτίσει το μεγαλύτερο μέρος της φήμης του στο εξαιρετικά προσεγμένο gameplay. Εδώ το feeling της οδήγησης αυτοκινήτου προσεγγίζει εντυπωσιακά την πραγματικότητα, με την οδική συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των αυτοκινήτων να έχουν μελετηθεί άριστα. Μειονέκτημα τα ελαφρώς ξεπερασμένα γραφικά, αλλά και ότι δεν υπάρχουν πραγματικά αυτοκίνητα για επιλογή, αφού οι δημιουργοί των παιχνιδιών δεν έχουν πάρει άδειες από τους κατασκευαστές.
Αποκτήστε το εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...