Σημαντική διάκριση για το επαναστατικό σύστημα P-OLED cockpit της LG

Οι τρεις εκλεπτυσμένες σχεδιαστικά οθόνες εξυπηρετούν τις ανάγκες για πλοήγηση, ενημέρωση και ψυχαγωγία

  • -
  • -

Με μια σημαντική διάκριση τιμήθηκε η LG Electronics, καθώς απέσπασε το βραβείο “GM Innovation Award”, στο πλαίσιο των 28ων Annual Supplier of the Year Awards που διοργάνωσε στις αρχές Ιουλίου η πολυεθνική εταιρεία General Motors.

Αφορμή στάθηκε η πρωτοποριακή τεχνολογία P-OLED cockpit την οποία συναντάμε στο μοντέλο Cadillac Escalade του 2021 και αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας της LG με τη LG Display.

«Η GM και η LG οραματίζονται το σαλόνι του αυτοκινήτου ως ένα ολιστικό, υπερσύγχρονο σύστημα που επιτρέπει στους οδηγούς να βιώνουν τις ανέσεις του σπιτιού τους στο αυτοκίνητο», δήλωσε μεταξύ άλλων αναφορικά με τη διάκριση, ο πρόεδρος της LG Vehicle Components Solutions Company, Kim Jin-yong

P-OLED cockpit: Με έμφαση την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία του χρήστη

Το επαναστατικό σύστημα περιλαμβάνει οθόνη 38 ιντσών με τρεις αυτόνομες P-ΟLED οθόνες, η μεγαλύτερη εκ των οποίων είναι 16,9 ίντσες. Οι τρεις κυρτές οθόνες συνθέτουν το Instrument Panel Cluster για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του οχήματος, καθώς και το Integrated Central Stack, που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών, ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, video και εύκολης πλοήγησης. Το φουτουριστικό και ολοκληρωμένο σύστημα οθονών της LG προσφέρει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, ευρεία γωνία θέασης και αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης. .

H LG ήταν μία από τις μόλις πέντε από τις 100 εταιρίες που έλαβαν το μεγάλου κύρους Innovation Award. Πρόκειται για τη δεύτερη διάκριση της LG Electronics ως σημαντικός συνεργάτης της GM ύστερα από τη βράβευση της LG Chem το 2016 με το ίδιο βραβείο για την παροχή τεχνολογιών και εξαρτημάτων αυτοκίνησης για την κατασκευή ηλεκτροκίνητων οχημάτων της GM.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...