WE CONNECT: Συνδεθείτε με το Volkswagen σας

Δείτε πώς μπορείτε να απολαύστε δωρεάν πολυάριθμες χρήσιμες και καινοτόμες online υπηρεσίες που φροντίζουν για άνεση, πλοήγηση, ψυχαγωγία και ασφάλεια

  • -
  • -

Κάθε οδηγός είναι ήρωας στην καθημερινή ζούγκλα των δρόμων. Και κάθε ήρωας έχει τους βοηθούς του. Ιδανικοί βοηθοί για τον οδηγό ενός Volkswagen είναι οι υπηρεσίες του We Connect. Με το We Connect, το Volkswagen σας συνδέεται απόλυτα με τις δραστηριότητες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μετά την ενεργοποίησή του μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν πολυάριθμες χρήσιμες και καινοτόμες online υπηρεσίες που φροντίζουν για άνεση, πλοήγηση, ψυχαγωγία και ασφάλεια.

 

Άνεση.
Με την εξατομίκευση ενεργοποιούνται οι προσωπικές σας ρυθμίσεις εν ριπή οφθαλμού, από το κάθισμα και τον φωτισμό της καμπίνας, τον κλιματισμό, το Infotainment και την πλοήγηση μέχρι και τα συστήματα υποβοήθησης. Νιώστε σαν στο σπίτι σας, ακόμη και όταν βρίσκεστε στον δρόμο για το γραφείο: Πείτε απλά «Πήγαινέ με στη δουλειά» και το Volkswagen σας θα αρχίσει αυτόματα την πλοήγηση. Επιλέξτε online την αγαπημένη σας μουσική ή αναζητήστε τον αγαπημένο σας σταθμό ψηφιακού ραδιοφώνου με φωνητικές εντολές.

 

Στο νέο Golf μπορείτε, επίσης, να υπαγορεύετε και να σας εκφωνούνται email ή να χειρίζεστε τις εφαρμογές In-Car App, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο. Με το We Connect, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ως κινητό κλειδί για να ανοίγετε και να εκκινείτε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε ακόμη να στείλετε ή να λάβετε ψηφιακά κλειδιά. Χρειάζεστε π.χ. το αυτοκίνητο, αλλά τα κλειδιά τα έχει άλλος; Ζητήστε να σας τα στείλει μέσω του smartphone!

 

Πλοήγηση.
Βρίσκεστε καθ’ οδόν και δεν προλαβαίνετε; Μην αγχώνεστε για την κίνηση. Διότι το Volkswagen σας, σάς προειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για τυχόν κυκλοφοριακή συμφόρηση, ατυχήματα ή έργα. Και προσαρμόζει τη διαδρομή σας προνοητικά. Εάν το επιθυμείτε, έχετε πρόσβαση σε εξατομικευμένες προσφορές και προτάσεις. Μπορείτε π.χ. να δείτε τα πρατήρια καυσίμων και τους σταθμούς φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής σας, μαζί με επίκαιρες πληροφορίες.

 

Φτάνοντας στον προορισμό σας μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία στάθμευσης εύκολα και απλά. Το σύστημα Infotainment σάς ενημερώνει για τιμές, διαθεσιμότητα και ωράρια λειτουργίας των κοντινών πάρκινγκ.

 

Ψυχαγωγία.
Απολαύστε το υψηλότερο επίπεδο ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Εκμεταλλευτείτε την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες streaming, διαδικτυακού ραδιοφώνου και Infotainment. Οι υπηρεσίες streaming Apple Music και Tidal διατίθενται πλέον και απευθείας από το σύστημα Infotainment του Volkswagen σας (απαιτείται πρόσθετος όγκος δεδομένων).

 

Και με το WLAN-Hotspot, τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα μέχρι και 8 συσκευές για σερφάρισμα (απαιτούνται προσωπικά πακέτα δεδομένων). Έτσι, θα είναι πάντα όλοι χαρούμενοι, σε κάθε διαδρομή…

 

Ασφάλεια.
Οδηγείτε στην ύπαιθρο και πάθατε λάστιχο; Δεν πειράζει. Απλώς ενεργοποιήστε την κλήση για βλάβη και θα σας παρασχεθεί βοήθεια. Ακόμη και σε ενδεχόμενο ατύχημα, βρίσκεστε σε καλά χέρια. Με την «Υπηρεσία κλήσεων ανάγκης». Αν για παράδειγμα έχει ενεργοποιηθεί κάποιος αερόσακος, πραγματοποιείται αυτόματη κλήση για βοήθεια.

 

Η υπηρεσία δημιουργεί τη σύνδεση με το κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης της Volkswagen και διαβιβάζει σημαντικές πληροφορίες στην υπηρεσία διάσωσης. Έχετε επιπρόσθετα τη δυνατότητα να ζητήσετε χειροκίνητα βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτός είναι ο ορισμός της ασφάλειας. Επίσης σημαντικό: το Volkswagen σας μπορεί και προσέχει μόνο του τον εαυτό του. Σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης θα ειδοποιηθείτε από την εφαρμογή We Connect στο smartphone σας ή μέσω e-mail (σε συνδυασμό με το προαιρετικό αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού).

 

Έλεγχος από απόσταση.
Είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και κάτι σας βασανίζει: Έχω σβήσει τα φώτα στο αυτοκίνητο; Έχω κλείσει τις πόρτες; Ηρεμήστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο smartphone σας. Θα σας υποδείξει επίσης πού έχετε παρκάρει. Και θα σας ενημερώσει για την κατάσταση του οχήματος ή για εκκρεμείς επιθεωρήσεις πριν από το ταξίδι. Το μόνο που μένει να κάνετε εσείς, είναι να οδηγήσετε. Και με τη λειτουργία «Στοιχεία διαδρομής» έχετε δεδομένα για τη συμπεριφορά οδήγησής σας, όπως π.χ. πληροφορίες για τη μέση κατανάλωση καυσίμου.

Ζήστε όλα τα πλεονεκτήματα του We Connect σε μία εφαρμογή. Κατεβάστε σήμερα δωρεάν την εφαρμογή We Connect για το λειτουργικό σύστημα του smartphone σας και συνδεθείτε με το Volkswagen σας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...