Lamborghini Edition smartphone από την OPPO

Αν είχες Lamborghini, θα αγόραζες OPPO;

  • -
  • -

Όταν οδηγείς Lamborghini, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις τα χρήματα να κυκλοφορείς και με ακριβά «περιφερειακά». Γι’αυτό και η ιταλική φίρμα συνεργάστηκε με μεγάλη κινέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών (OPPO Mobile Telecommunications) για την κατασκευή ενός νέου smartphone με την ονομασία OPPO Find X Automobili Lamborghini Edition. Το high-tech κινητό τηλέφωνο είναι σε μαύρη και πορτοκαλί απόχρωση και φέρει ανάγλυφο λογότυπο της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η OPPO ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την υπερφόρτιση, που επιτρέπει την μπαταρία του smartphone να γεμίσει σε μόλις 35 λεπτά. Το κόστος που αγγίζει το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο φτάνει τα 1.600 ευρώ, αλλά ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν και για περισσότερα κοινά προϊόντα στο μέλλον.

Εκτός από την αλουμινένια κατασκευή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου OPPO εντυπωσιάζουν. Η οθόνη 6,42 ιντσών είναι από το Gorilla Glass 5. Μιας και τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει... φωτογραφικές μηχανές, το νέο smartphone φέρει φακό 16MP. Όσον αφορά, τον επεξεργαστή και τη μνήμη RAM διαθέτει Snapdragon 845 και 8 GB αντίστοιχα. Τέλος, τα mAh της μπαταρίας είναι 3400.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...