Θα δοκιμάσει μια Mercedes DTM ο Kubica

… έχει και ενδιαφέρον για την F1 η είδηση

  • -
  • -

Η είδηση ότι ο Robert Kubica θα δοκιμάσει με ένα αυτοκίνητο Mercedes το οποίο τρέχει στο DTM μπορεί να μην έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά το παρασκήνιο έχει ενδιαφέρον για την F1. Και εξηγούμαστε …

 

Ο Robert Kubica προσπαθεί να γυρίσει στους αγώνες. Πρόσφατα δοκίμασε την τύχη του σε ένα WRC και τα αποτελέσματα ήταν άκρως ικανοποιητικά. Περιμένει δε να δει τι θα γίνει και με πιθανή συμμετοχή του σε κάποιους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η είδηση ότι θα δοκιμάσει ένα αυτοκίνητο της Mercedes που τρέχει στο DTM έχει ενδιαφέρον γιατί πίσω από την δοκιμή βρίσκεται ο Toto Wolff, φίλος του Kubica, εν μέρει ιδιοκτήτης της HWA που προμηθεύει το αυτοκίνητο και το πιο σημαντικό, μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της Williams!

 

Όπως αφουγκραζόμαστε την κατάσταση ο Wolff θέλει να βοηθήσει τον Kubica, με την γενικότερη έννοια, ώστε εάν υπάρχει ποτέ η δυνατότητα για κάποια θέση στην ομάδα, είτε οδηγός σε προσομοιωτή, είτε εάν μπορεί αυτός να γυρίσει στην αγωνιστική δράση, να έχει η Williams τον πρώτο λόγο.

 

Ο Kubica θυμίζουμε ότι είχε ένα πάρα πολύ άσχημο ατύχημα σε αγώνα Ράλλυ που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή. Προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να έχει την πλήρη κινητικότητα στο δεξί του χέρι, παρά τις συνεχείς επεμβάσεις και φυσιοθεραπείες, κάτι που κάνει την επιστροφή του στο στενό κοκπιτ ενός μονοθεσίου απαγορευτική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...