F1: Επισημοποίηση για Hulkenberg και di Resta

Κοινό μυστικό ήταν η πρόσληψη των δυο οδηγών

  • -
  • -

Από τις 18 Οκτωβρίου του 2011 είχε κανονίσει η ομάδα ποιους οδηγούς θα έχει το 2012. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 2 μήνες μέχρι να το ανακοινώσει. Έτσι λοιπόν ο Paul di Resta και ο Nico Hulkenberg θα αποτελούν το οδηγικό δίδυμο της Force India.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας παρουσιάζω το οδηγικό δίδυμο για το 2012. Με τους Paul και Nico έχουμε δυο πολύ ταλαντούχους οδηγούς με πολύ μεγάλες ικανότητες», είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Dr Vijay Mallya. «Πιστεύω ότι ο Paul τράβηξε το ενδιαφέρον στο pit lane κατά την πρώτη του σεζόν. Η ταχύτητά του, η ωριμότητά του και η ικανότητα στην οδήγηση μας απέδειξε ότι είχαμε δίκιο να τον πιστέψουμε και περιμένουμε να συνεργαστούμε μαζί του και πάλι την ερχόμενη περίοδο. Όσον αφορά τον Nico, διακρίναμε σε αυτόν ένα ανατέλλων αστέρι στο τέλος του 2010 και επιλέξαμε να τον αξιολογήσουμε κατά την διάρκεια της σαιζόν. Παρόλο που είχε περιορισμένο χρόνο στο μονοθέσιο, μας έπεισε ότι άξιζε αγωνιστική θέση το 2012», είπε ο Mallya.

 

Όσον αφορά τον Adrian Sutil, αυτός πλέον δεν βρίσκεται στην ομάδα με τον μάνατζέρ του να προσπαθεί σκληρά να τον κρατήσει με κάποιον τρόπο στην F1. Πληροφορίες του GoCar αναφέρουν ότι έχει χτυπήσει πόρτες και για μια 3η θέση, ενώ έχει κάνει κρούση και σε κορυφαία ομάδα, όχι για το 2012, αλλά για το 2013.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...