Τραγωδία σε αγώνα Rally με δύο νεκρά παιδιά!

Το αυτοκίνητο έφυγε από τη διαδρομή, χτύπησε σε τοιχίο, αναποδογύρισε και έπεσε πάνω στους θεατές, με τραγικά αποτελέσματα.

  • -
  • -

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του βελγικού αγώνα ράλλυ Condroz-Huy κοντά στην πόλη Wanze. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Emeric Rary με συνοδηγό τον Fabrice Henry ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε σε ένα τοιχίο, απογειώθηκε και έπεσε πάνω στους θεατές.

Συγκεκριμένα μια κοπέλα 16 ετών κι ένα 18χρονο αγόρι τραυματίστηκαν θανάσιμα. Δύο ακόμη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους. Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP ανέφερε ότι υπάρχουν κι άλλοι τραυματισμοί, αλλά δεν διευκρίνισε πόσοι.

rally

Οι διοργανωτές αφού διέκοψαν άμεσα το αγώνα, ανέφεραν πως η ομάδα των θεατών τους οποίους παρέσυρε το αγωνιστικό όχημα που βγήκε εκτός της διαδρομής, στέκονταν σε σημείο που απαγορεύονταν. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές της Λιέγης.

Το Rally των θυμάτων

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στον συγκεκριμένο αγώνα υπάρχουν νεκροί. Το 2011 είχε σκοτωθεί επίσης ένας θεατής και το 2018 ένα μέλος πληρώματος.

rally

Το Royal Motor Club of Huy από την επαρχία της Λιέγης και το Royal Automobile Club Belgium, εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των δύο εφήβων που σκοτώθηκαν στον πρόσφατο αγώνα.

Πηγή: www.vrt.be/nl/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...