Ράλλυ Ακρόπολις – Υπερειδική ΟΑΚΑ: Συμπυκνωμένα συναισθήματα

Βρεθήκαμε στην Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις που έγινε στο ΟΑΚΑ και νιώσαμε μονομιάς όλα τα συναισθήματα που μπορεί να γεννήσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο φαινομενικά είναι μία άψυχη μηχανή για να εξυπηρετούμε ανάγκες μετακίνησης, όμως υπάρχουν μερικοί τυχεροί οι οποίοι δεν το αντιλαμβάνονται έτσι, αλλά το βλέπουν ως κάτι που μπορεί να τους γεννήσει συναισθήματα.

Θαυμάζουν την άψυχη για τους υπόλοιπους λαμαρίνα και νιώθουν την καρδιά τους να ανεβάζει παλμούς, ενώ το αίμα τους γεμίζει αδρεναλίνη και κάθε άλλη ορμόνη χαράς και ευτυχίας.

60.000 από αυτούς τους τυχερούς βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, ανάμεσά τους και εμείς για να υποδεχτούμε με τον καλύτερο τρόπο όλους τους αγωνιζόμενους του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις ανεξαιρέτως.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ad68d8adbb7fcba313810feec964e791.jpg

Πέρα από την εντυπωσιακή και άρτια διοργάνωση, αυτό ήταν και το πιο σημαντικό, καθώς κανένας από τους αγωνιζόμενους δεν ένιωσε να υστερεί στα μάτια του κοινού. Σίγουρα ο απόλυτος θρύλος που ακούει στο όνομα Sebastien Loeb δέχτηκε το μεγαλύτερο χειροκρότημα και όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για χάρη του.

Δείτε ακόμα: EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Ο απόλυτος οδηγός για τον θεατή!

Μεγάλη ανταπόκριση είχε και το χρυσό παιδί του WRC και περσινός νικητής του εθνικού μας αγώνα, ο Kalle Rovanpera, όμως όλοι οι θεατές χειροκροτούσαν και επευφημούσαν κάθε φορά που μία δυάδα αγωνιστικών έμπαινε στην πίστα, άσχετα από την κατηγορία στην οποία το πλήρωμα αγωνιζόταν.

Αυτό είναι το σημαντικότερο κέρδος από μία διοργάνωση όπως αυτή της Υπερειδικής στο ΟΑΚΑ. Το κοινό έρχεται σε επαφή με όλες τις κατηγορίες και όχι μόνο με τα μεγάλα ονόματα για τα οποία ακούει και διαβάζει συχνά, ανακαλύπτοντας ότι και μόνο η συμμετοχή σε έναν τέτοιο αγώνα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/e44b58c3731c631748ee8038fc6100eb.jpg

Πέρα, λοιπόν, από συναισθήματα όπως χαρά, ενθουσιασμό και ένταση, η παρουσία στο ΟΑΚΑ μας γέμισε και με αισιοδοξία. Ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στη χώρα μας αποτελεί πλέον κάτι που συνδέει πολλούς ανθρώπους και ότι αρχίζει σταδιακά να διαμορφώνεται μια κουλτούρα γύρω από αυτόν.

Οι τρεις μέρες της αγωνιστικής δράσης που ακολουθούν στα ελληνικά βουνά θα δείξουν αν η παραπάνω εκτίμηση είναι σωστή ή αν ο γράφων έχει πέσει έξω, όμως τα μέχρι τώρα σημάδια δείχνουν προς την πρώτη κατεύθυνση.

Ραντεβού στα βουνά, λοιπόν, για να θαυμάσουμε τις μάχες όλων των αγωνιζόμενων ανεξαιρέτως, πάντα με πρώτη προτεραιότητα την ασφάλειά μας, την τήρηση των κανόνων και τη συμμόρφωση στις υποδείξεις των κριτών. Και φυσικά φεύγοντας βεβαιωνόμαστε ότι δεν αφήσαμε σκουπίδια πίσω μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...