Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Αυτό το ΣΚ με 115 συμμετοχές!

Η μεγάλη επιστροφή του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις και για την κατηγορία Sporting είναι γεγονός με τη φετινή διεξαγωγή του αγώνα να γίνεται με φόντο την επιστροφή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστορικών τη νέα χρονιά.

  • -
  • -
Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Αυτό το ΣΚ με 115 συμμετοχές!

Η ράμπα της αφετηρίας του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022, στη σκιά της Ακρόπολης στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου, θα υποδεχθεί 102 πληρώματα και 13 αναβάτες μοτοσικλετών στη μεγάλη επιστροφή του αγώνα. Συγκεκριμένα, 36 πληρώματα της κατηγορίας Sporting και, ακολούθως, 4 της κατηγορίας Legends θα συμμετάσχουν στις 11 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα (έξι το Σάββατο 4/6 και πέντε την Κυριακή 5/6), που έχουν συνολικό μήκος 149,61 χιλιομέτρων.

Στον αγώνα Regularity θα διαγωνιστούν 62 πληρώματα αυτοκινήτων και 13 αναβάτες μοτοσικλετών. Μεταξύ των πρώτων περιλαμβάνονται και 8 πληρώματα από το εξωτερικό, καθώς οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 18 ΕΔΑ - δέκα την πρώτη ημέρα και οκτώ τη δεύτερη. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 4/6 στην Ιτέα, αφού πρώτα λάβουν μέρος στην αντίστοιχη νυχτερινή δοκιμασία (στην ΕΔ «Καρούτες» εκείνοι των κατηγοριών Sporting/Legends και σε διαδρομή περιμετρικά της πόλης της Φωκίδας εκείνοι της Regularity).

Όπως και η εκκίνηση κάτω από τον Παρθενώνα, έτσι και ο τερματισμός το απόγευμα της Κυριακής 5/6 (στις 19:00) στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας θα είναι κοινός για όλους τους αγωνιζόμενους του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022.


Δείτε εδώ τις συμμετοχές στην κατηγορία Sporting και εδώ στη Regularity. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...